GoPro kondigt uitbreiding aan in de detailhandel bij Best Buy

GoPro stapt naar voren in de detailhandel met een ambitieuze uitbreiding bij Best Buy! Ontdek hoe deze samenwerking de winkelervaring voor klanten naar een hoger niveau tilt.

access_time

US Sailing kondigt GoPro aan als officiële partner voor actiecamera's

GoPro levert beelden achter de schermen en vanuit het perspectief van de zeiler, van Jeugd Olympische Festivals tot het US Sailing Team. US Sailing-coaches gaan GoPro-beelden gebruiken om hun training te ondersteunen.

access_time

GoPro voegt acht jonge 'Sterren van Morgen' toe aan zijn professionele atletenteam

Ontdekt via het 'GoPro Grom Quest' Talentenzoekprogramma

access_time

GoPro Mountain Games Outdoor Festival gaat van start in het schilderachtige Vail, Colorado

Het vierdaagse festival biedt atletische evenementen voor professionals, weekend krijgers en kinderen, plus kunst, muziek en demonstraties van uitrusting in heel Vail Village

access_time

GoPro keert terug naar de top van de motorsport als titelsponsor van de MotoGP™ Gran Premio GoPro de Aragon

De officiële actiecamera van MotoGP levert spannende content van elk Grand Prix-evenement gedurende het seizoen 2024 van MotoGP

access_time

Het Trade Up-programma is terug

Maak gebruik van deze geweldige kans om je oude camera in te ruilen voor de nieuwste technologie van GoPro. Met de HERO12 Black krijg je toegang tot geavanceerde functies en verbluffende beeldkwaliteit, perfect voor al je avonturen.

access_time

GoPro en PADI slaan de handen ineen voor een nieuw specialisatiecertificeringsprogramma voor duikers

Nieuwe GoPro PADI Distinctive Specialty-cursus om gecertificeerde duikers nieuwe vaardigheden te geven om hun avonturen te laten zien

access_time

GoPro biedt nu 3 abonnementsniveaus aan: Premium, Premium+ en Quik

GoPro is verheugd om aan te kondigen dat GoPro-abonnees en Quik-appgebruikers nu kunnen kiezen tussen drie abonnementsopties.

access_time

GoPro brengt Quik Desktop App uit voor macOS + Introduceert Premium+ Abonnementsniveau

Ontdek de nieuwe Quik Desktop App van GoPro voor macOS en het Premium+ abonnement met HyperSmooth Pro en 500 GB cloudopslag voor alle camera's.

access_time

GoPro benoemd tot officiële actiecamera van X Games Elite Ski + Snowboard Competitie

Het partnership tussen GoPro en X Games Aspen 2024 brengt spectaculaire actie van elite ski- en snowboardwedstrijden naar kijkers wereldwijd.

access_time

Nieuwe webserver live

Het zal je niet ontgaan zijn dat de betrouwbaarheid van de website de laatste periode te wensen over liet. Het laden van pagina's duurde vaak lang en de site was regelmatig offline. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

access_time

GoPro de officiële actioncam van Red Bull Rampage

GoPro is de officiële actioncam van Red Bull Rampage, het meest uitdagende freeride mountainbike-evenement ter wereld. De GoPro-atleten Brendan Fairclough en Bienvenido Aguado Alba zullen strijden om de titel, en ze zullen hun runs vastleggen met op de helm gemonteerde GoPro HERO11 Black Mini-camera's.

access_time

GoPro erkend als een van de beste plekken om te werken

GoPro erkend door U.S. News & World Report in de 'Best Companies to Work for' ranglijst

access_time

GoPro wordt Official Action Camera Partner van Motorsport

GoPro wordt officiële actioncamerapartner van MotoGP, AMSOIL Championship Off-Road, Pro Motocross Championship, Formula DRIFT, Nitrocross en FIA Karting World Championship

access_time

Kom naar de GoPro pop-upstore op Utrecht Centraal

Kom naar de speciale GoPro pop-upstore op Utrecht Centraal en koop de spiksplinternieuwe GoPro Hero 12 Black action cam. Doe mee aan een content creators- of videomakers-event en test de nieuwe action cam zelf.

access_time

GoPro onthult HERO12 Black-camera met baanbrekende functies

GoPro introduceert met trots de GoPro HERO12 Black-camera, een krachtige toevoeging aan het camera-aanbod die zowel professionals als enthousiaste gebruikers zal aanspreken.

access_time

GoPro benoemd tot officiële actiecamerapartner van MotoGP

De meest veelzijdige camera ter wereld keert terug om samen te werken met de meest spannende sport.

access_time

De Nieuwe GoPro HERO12 Black: De complete specificaties

Na wat speurwerk hebben we alle informatie en product foto's weten te bemachtigen van de langverwachte GoPro HERO12 Black en de nieuwe GoPro MAX Lens Mod 2.0.

access_time

GoPro HERO12 geruchten: alles wat we tot nu toe weten

De GoPro HERO12 Black heeft al aardig wat opschudding veroorzaakt in de techwereld, en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Fans en experts kijken reikhalzend uit naar wat deze nieuwe actiecamera te bieden heeft. In dit artikel duiken we dieper in op de geruchten en speculaties rondom de GoPro HERO12 Black.

access_time

GoPro wordt de officiële actiecamerapartner van Formula DRIFT

We zijn verheugd aan te kondigen dat GoPro vanaf vandaag de officiële actiecamerapartner van Formula DRIFT is.

access_time

GoPro HERO11 Black voor onder de € 375,-

Hoe kom je voor het minste geld aan een GoPro HERO11? Dat ga ik je hier helemaal uitleggen.

access_time

Ontdek de veelzijdigheid van de RØDE Wireless GO II

Alles wat je moet weten over de RØDE Wireless GO 2 en de optionele accessoires en de mogelijkheden.

access_time

Nieuwe GoPro HERO10 Black Creator Edition op komst

Het was even stil bij GoPro wat betreft nieuwe producten maar deze week komt dan eindelijk de nieuwe selfie stick met accu uit waar we vorig jaar augustus al over schreven. Deze wordt gebundeld in de nieuwe GoPro HERO10 Black Creator Edition.

access_time

GoPro HERO10 Black foto's en specs gelekt

Het verleden leert dan er ergens in de komende maand een nieuwe GoPro word aangekondigd. Tot op heden was het vrij stil in het roddel circuit maar zojuist komt WinFuture met foto's van de HERO10 naar buiten.

access_time

GoPro HERO9 Black foto's en specs gelekt

Nog even en de nieuwe GoPro wordt aangekondigd. In investor webcast afgelopen week werd al gehint naar verbeterde HyperSmooth die het einde van de gimbal zou betekenen. Vandaag lekte er foto's naar buiten van de nieuwe GoPro HERO9 Black, en zoals verwacht, een kleuren front screen.

access_time

Verwachtingen GoPro HERO9 Black

Als de geschiedenis zich herhaalt, dan kunnen we in september 2020 de nieuwe GoPro HERO9 Black. De GoPro HERO7 lijn werd in september 2018 aangekondigd en de huidige GoPro HERO8 Black en GoPro MAX op 1 oktober 2019.

access_time

Aankondiging GoPro HERO8 en MAX

Het ziet er naar uit dat de nieuwe GoPro line-up, later dan verwacht, op 1 oktober 2019 zal worden aangekondigd.

UPDATE: 24 sepbember 2019: Nieuw bekend geworden specificaties toegevoegd.

access_time

Gerucht: GoPro HERO8 en GoPro MAX

Dat er een nieuwe GoPro zou komen dit jaar was al aangekondigd door Nick Woodman, de complete lijn op alle prijspunten zullen een nieuwe versie krijgen. Wat weten we nu eigenlijk over de HERO8?

access_time

HERO7: nog 30 uur te gaan

Nog 30 uur en dan is het zover, de presentatie van de nieuwe GoPro lijn. Over de nieuwe camera's weten we al aardig wat maar in de wandelgangen hoorde ik ook dat er een nieuw product zal worden aangekondigd. Spannend!

access_time

Prijsverlaging HERO6, einde Karma drone

Op de vooravond van de CES in Las Vegas brengt GoPro haar jaarcijfers naar buiten en dat brengt gemengde gevoelens met zich mee. Het positieve voor de consument is de prijsverlaging van de HERO6 Black.

access_time

Gerucht: GoPro HERO6 Black

28 september wordt de nieuwe GoPro HERO6 aangekondig maar de laatste dagen zijn er al heel wat details uitgelekt. GoPro heeft vaarwel gezegd tegen de Ambarella SoC en een compleet eigen op GoPro geënte SoC ontworpen de GP1. Deze chip zorgt voor een verdubbeling in de prestaties van de HERO6 Black ten opzichten van de HERO5 Black.

access_time

Gerucht: GoPro Karma Drone 2.0?

Naast de GoPro HERO6, GoPro Fusion, The Handler 2.0 lijkt ook Karma 2.0 28 september 2017 gepresenteerd te worden. Op de GoPro website stond korte tijd informatie over de geplaagde drone die dus nu een grote update lijkt te krijgen.

access_time

GoPro Tips

Zorg de dag van te voren je accu's vol zijn en je microSD kaarten leeg.

DJI Air 3