Extension Pole + Waterproof Shutter Remote

Ontdek de ultieme metgezel voor avontuurlijke fotografen - de verlengstok die reikt tot 122 cm en inklapbaar is tot 25 cm. Dankzij de draadloze afstandsbediening en waterdichte constructie leg je moeiteloos unieke perspectieven vast, zelfs onder extreme omstandigheden.

access_time

GoPro Head Strap 2.0

Beleef de ultieme POV-ervaring met de sensationele GoPro Head Strap 2.0! Ontdek nu de gloednieuwe elastische band die moeiteloos op elk formaat hoofd past. Duik in de wereld van meeslepende video's als nooit tevoren.

access_time

GoPro Boom + Adhesive Mounts

Beleef elke adembenemende seconde en leg je avonturen vast als nooit tevoren met de GoPro Boom + Adhesive Mounts. Ontdek de ultieme bevestigingsvrijheid en maak verbluffende actiebeelden. Met professionele kwaliteit en eindeloze creatieve mogelijkheden, dompel je jezelf onder in de wereld van actiefotografie.

access_time

GoPro Bite Mount

Perfecte Handsfree POV - Leg de Actie Vast Zoals Jij Het Ziet met Onze Ultra Veelzijdige Bite Mount

access_time

Manfrotto PIXI Xtreme Mini Statief met GoPro mount

Geef je GoPro rotsvaste ondersteuning onderweg. De Manfrotto PIXI Xtreme is de perfecte keuze voor sportliefhebbers, reisfotografen en videografen die op zoek zijn naar een lichtgewicht statief met kop. De PIXI komt nu met een nieuw ontwerp en een GoPro statiefadapter zodat je je GoPro en andere action cams kunt gebruiken, wat zorgt voor grote flexibiliteit en gebruiksgemak in elke situatie.

access_time

Volta

Volta, ultra veelzijdig door zijn ontwerp, is een premium batterijgrip en nog veel meer. In combinatie met de standaard GoPro-batterij levert hij meer dan 4 uur 5.3K-opnamen - in totaal 3x de normale runtime.1

access_time

GoPro HERO10 & HERO9 Bite Mount + Floaty

De GoPro Bite Mount + Floaty voor HERO9 en HERO10 is een handig accessoire ontworpen om je handen vrij te houden tijdens het filmen in het water. Met deze mount hou je de camera vast met je mond zodat je stabiele POV-opnames kunt maken terwijl je beide handen vrij houdt.

access_time

GoPro HERO8 Black Bite Mount + Floaty

De GoPro Bite Mount + Floaty voor de GoPro HERO8 Black is een handig accessoire ontworpen om je handen vrij te houden tijdens het filmen in het water. Met deze mount hou je de camera vast met je mond zodat je stabiele POV-opnames kunt maken terwijl je beide handen vrij houdt.

access_time

Seasucker action cam RAM Mount

Seasucker's camerabevestiging is de droom van elke fotograaf - monteer je actioncam, DSLR en alles daartussenin stevig met deze krachtige 11,4cm vacuümbevestiging. De verstelbaarheid is te danken aan een RAM®-voet met een GoPro camera kogel; richt hem waar je wilt en draai de RAM-arm vast om deze op zijn plaats te vergrendelen.

access_time

Seasucker action cam mount

Seasucker's camerabevestiging is de droom van elke fotograaf - monteer je actioncam, DSLR en alles daartussenin stevig met deze krachtige 11,4cm vacuümbevestiging. Dankzij de ibegrepen GoPro mount heb je een hele compact oplossing om je GoPro ergens op vast te zetten.

access_time

GoPro Vented Helmet Strap Mount

Bevestig je GoPro aan elke geventileerde fiets-, ski-, kajak- of soortgelijke sporthelm. De verstelbare riem maakt het monteren van de camera snel en eenvoudig. Eén maat past op alle helmen.

access_time

GoPro Shorty

De GoPro Shorty is een ministatief en handgreep in 1. Deze korte grip heeft een compact formaat waardoor je hem eenvoudig meeneemt. Je verstelt de Shorty op ieder moment van een grip van 11 centimeter naar een driepotig ministatief van 2,7 centimeter. Zo gebruik je de Shorty uit de losse pols of zet je hem op een vlakke ondergrond neer.

access_time

Magnetic Swivel Clip

Hij werkt als een wasknijper, klem je GoPro vast aan je rugzak of uitrusting, of gebruik de magneet en bevestig hem op metalen oppervlakken. De 360-draaifunctie helpt je om het beeld horizontaal te houden en de clip is een geweldige standaard voor selfies, groepsfoto's of time-lapse-creaties. Neem er een mee op je volgende avontuur.

access_time

GoPro Sportsman Mount

Bevestig je GoPro aan geweren, hengels en bogen. Deze veelzijdige houder is compatibel met de meeste jachtgeweren*, geweren, revolvers, airsoft, paintball en pelletgeweren en past op boogonderdelen en hengelgrepen met een diameter van 10 mm tot 23 mm.

access_time

GoPro Swivel Mount

Pas de camerahoek aan of draai hem tijdens de actie helemaal om. De draaivoet biedt eindeloze opnamemogelijkheden. Draai je GoPro om de hoek te veranderen zonder je camera te stoppen en te verwijderen.

access_time

GoPro Head Strap + QuickClip

Met de GoPro Headstrap + Quickclip heb je eigenlijk twee montagesets in één. Volledig aanpasbaar aan alle maten. De headstrap kan over een helm of op het hoofd gedragen worden voor het vastleggen van beelden vanuit het perspectief van een hoofdlamp. De QuickClip maakt ultra compacte, low-profile mounting mogelijk en kan gebruikt worden om jouw GoPro aan de achterkant van een petje, riemen en meer.

access_time

GoPro Floaty Backdoor

Deze goed zichtbare drijver kan aan de achterkant van de Frame (HERO5 Black), Super Suit of de standaard achterkant van eerdere HERO camerabehuizingen1 worden bevestigd om je GoPro boven water te houden2.

access_time

GoPro Gooseneck

Gebruik de GoPro Gooseneck voor het filmen of fotograferen uit creatieve camerahoeken. Deze flexibele arm met een lengte van 20.3cm is te gebruiken met elke GoPro mount die is voorzien van een quick release basis.

access_time

GoPro Floaty

Al staat het water hem tot aan de lippen, jouw GoPro HERO(5) Session houdt het hoofd boven water dankzij de Floaty! De Floaty zorgt ervoor dat je camera blijft drijven als deze onverwachts loslaat en je vindt hem snel terug dankzij de oranje kleur!

access_time

GoPro Fetch

Bevestig jouw GoPro aan een hond om de wereld vanuit zijn perspectief te zien. Dit harnas bevat twee bevestigingsposities voor een variëteit aan perspectieven. Bevestig de camera op de borst voor shots van het kauwen op botten, graven en het filmen van de voorpoten.

access_time

GoPro Wrist Housing

Draag je HERO3/HERO3+/HERO4 camera als een horloge. De Wrist Housing houdt de camera stevig tegen je pols terwijl je de camera snel kunt draaien om foto's of video's te schieten. De Wrist Housing is goed bruikbaar bij activiteiten als: surfen, snorkelen en klimmen. De Wrist Housing is zelfs wintersport vriendelijk.

access_time

GoPro Suction Cup Mount

Bevestig jouw GoPro aan auto’s, boten, motoren en meer. Te gebruiken bij snelheden tot 241 kilometer per uur.

access_time

Hot Wheels Zoom In

Het heetste GoPro nieuws deze maand is toch wel de nieuwe Hot Wheels Zoom In mount. Deze "dieplader" neemt je Session mee over je Hot Wheels baan om alles vast te leggen. Met een advies verkoop prijs van $1.09 de goedkoopste GoPro mount die er is. Maar waar kan je hem nou kopen?

access_time

AER: Gooi je GoPro

AER is Dé ultieme GoPro accessoire. Wat je ook aan het doen bent, waar ook ter wereld. AER legt het hoogtepunt vast. Gooi AER recht omhoog en maak een lucht selfie, gooi hem over tijdens het boarden om je big air vast te leggen.

access_time

GoPro The Handler

Krijg een stevige grip op je GoPro en houd hem beter dan ooit drijvend met The Handler. Deze drijvende handgreep geeft je stabiliteit en controle om je schot te maken, en met de quick release-basis kun je gemakkelijk tussen mounts wisselen. Laat hem in het water vallen en het feloranje uiteinde van de handgreep springt naar de oppervlakte, waardoor hij gemakkelijk te herkennen is.

access_time

GoPro Bite Mount + Floaty

De GoPro Bite Mount + Floaty voor HERO 5 en 6 is een handig accessoire ontworpen om je handen vrij te houden tijdens het filmen in het water. Met deze mount hou je de camera vast met je mond zodat je stabiele POV-opnames kunt maken terwijl je beide handen vrij houdt.

access_time

GoPro The Jam (Adjustable Music Mount)

Met de GoPro The Jam Adjustable Music Mount kunt u uw GoPro action cam, aan een enorme diversiteit aan oppervlaktes bevestigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hals van uw gitaar, op de rand van uw drumstel of aan de microfoonstandaard.

access_time

Birdie: Laat je GoPro vliegen

Maak kennis met Birdie, een aerodynamisch gevormde behuizing voor je GoPro camera. Je stopt je camera er in en gooit Birdie in de lucht. Je camera maakt continue foto's tot de maximale hoogte, en weer terug naar beneden. Hij is speciaal ontworpen om je camera te beschermen tegen schade.

access_time

GoPro Chesty (Chest Harness)

De GoPro Chest Mount Harness zorgt er voor dat u eenvoudig uw mooiste foto's en video's kunt maken vanaf uw borst. Uitermate geschikt voor mountainbiken, skieën en andere avontuurlijke activiteiten!

access_time

GoPro Performance Chest Mount

De Performance Chest Mount maakt het eenvoudig om indrukwekkende foto- en videobeelden vast te leggen vanaf, inderdaad, je borst.

access_time

GoPro Jaws: Flex Clamp

Klem jouw GoPro aan objecten tussen de 0.6cm en 5cm in diameter. Bevestig jouw camera direct aan de clamp voor low-profile mounting, of gebruik de optional neck voor het aanpassen van de camerahoek. De Jaws hebben vaste grip op onregelmatige vormen en super slanke objecten dankzij het innovatieve ontwerp.

access_time

SP Gadgets Remote Pole

Maak geweldige point-of-view actievideo's met de GoPro SP Remote Pole van 40 inch! De Remote Pole is een handig compact en licht handstatief dat in lengte verstelbaar is. Doormiddel van het twist-lock mechanisme kunt u de lengte instellen van 34,6 tot 101,6 cm.

access_time

GoPro 3-Way 2.0

Krijg nog meer opnamemogelijkheden met veel minder uitrusting. De 3-Way 2.0 is drie essentiële tools in één ultra veelzijdige houder. Met het ingebouwde kogelgewricht kan je je camera kantelen of 360° draaien voor nog meer opnameflexibiliteit.

access_time

GoPro 3-Way Grip - Arm - Tripod

Deze ultra veelzijdige mount kan op drie manieren gebruikt worden: als een camera grip, extension arm of tripod. De vouwbare arm is perfect voor POV of follow-cam filmmateriaal en maakt het makkelijk om selfies te maken zonder dat de mount in het beeld verschijnt.

access_time

GoPro Karma Grip

Blaas nieuw leven in je "oude" GoPro HERO7 Black/HERO6 Black/HERO5 Black en koop nu voor maar €99,99 een GoPro Karma Grip gimbal en film met mooi gestabiliseerd beeld.

access_time

GoPro El Grande (97cm Extension Pole)

De GoPro El Grande is een ideale verlengstok voor uw GoPro camera. Met de El Grande heeft u nog meer mogelijkheden om te filmen, film bijvoorbeeld hoger in de lucht of juist laag bij de grond.

access_time

GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

B&W Type 4000 Outdoorkoffer voor GoPro