RAM Mount Tough-Strap™ Stuurstang Ball Base

Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare stuurhouder voor je fiets of motorfiets? Dan ben je bij de RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base aan het juiste adres. Deze houder is geschikt voor elk type stuur en kan worden gebruikt voor een breed scala aan apparaten, van GPS-apparaten en smartphones tot camera's en tablets.

access_time

RAM Tough-Mag 88mm Diameter Ball Base

Sterke extra grote magneet base (anti-kras) van 88 mm diameter (voorzien van 12 magneten) en een RAM B-kogel. Perfect om op een metalen ondergrond te plaatsen zoals een tank van een motor, op de auto of zelfs een vliegtuigje.

access_time

RAM Twist-Lock zuignap met dubbele klemarm

De RAM® Twist-Lock zuignap met dubbele sok arm klem je eenvoudig op een raam of ander vlak niet poreus oppervlak. Heb je al een RAM GoPro adapter dan heb je aan deze set voldoende.

access_time

RAM Twist-Lock zuignap met B-kogel

De RAM® Twist-Lock zuignap met B-kogel klem je eenvoudig op een raam of ander vlak niet poreus oppervlak.

access_time

RAM Handlebar U-Bolt basis voor stangen van 1,27 cm tot 3,17 cm in diameter

Met de RAM® Handlebar U-Bolt basis voor stangen van 1,27 cm tot 3,17 cm in diameter bevestig je je electronica aan bijna elke fiets of motor stuurstang, of andere stangen tot ee diameter van 3,17 cm

access_time

RAM Dubbele Klemarm, Kort

De RAM® Mounts RAM-B-201U-A dubbele socket arm is aan beide uiteinden voorzien van een holte voor montage van een 1" bal. Een enkele veer in de arm opent de beide holtes zodat je de 1" bal in de arm kunt plaatsen. Deze bevestigingsmethode zorgt ervoor dat je je apparatuur in bijna elke positie kunt plaatsen voor de perfecte kijkhoek.

access_time

RAM Tough-Clamp Medium met B-Kogel

De RAM® Medium Tough-Clamp is stevige nylon kunststof klem met roestbestendig RVS binnenwerk inclusief B-kogel. De klem kan vastgezet worden op platte vlakken, vierkante en ronde buizen. Ideaal voor tijdelijke montage van je GoPro camera.

access_time

RAM Tough-Clamp Small met B-Kogel

De RAM® Small Tough-Clamp is stevige nylon kunststof klem met roestbestendig RVS binnenwerk inclusief B-kogel. De klem kan vastgezet worden op platte vlakken, vierkante en ronde buizen. Ideaal voor tijdelijke montage van GoPro, smartphone en talloze andere electronica.

access_time

RAM Tough-Claw Large Clamp met B-kogel

De RAM® Large Tough-Claw is de perfecte montagebasis voor installatie en verwijdering zonder gereedschap. Bevestig hem gemakkelijk en snel op ronde, vierkante en vreemd gevormde rails en balken.

access_time

RAM Tough-Claw Medium Clamp met B-kogel

De RAM® Medium Tough-Claw is de perfecte montagebasis voor installatie en verwijdering zonder gereedschap. Bevestig hem makkelijk en snel op ronde, vierkante en vreemd gevormde rails en balken.

access_time

RAM Tough-Claw Small Clamp met B-kogel

De RAM® Small Tough-Claw is de perfecte montagebasis voor installatie en verwijdering zonder gereedschap. Bevestig hem gemakkelijk en snel op ronde, vierkante en vreemd gevormde rails en balken.

access_time

RAM Dubbele Klemarm, Medium

De RAM® Mounts RAM-B-201U dubbele socket arm is aan beide uiteinden voorzien van een holte voor montage van een 1" bal. Een enkele veer in de arm opent de beide holtes zodat je de 1" bal in de arm kunt plaatsen. Deze bevestigingsmethode zorgt ervoor dat je je apparatuur in bijna elke positie kunt plaatsen voor de perfecte kijkhoek.

access_time

RAM rubberen montage plaat met B-kogel

RAM Mounts rubber composiet ronde montage base voorzien van AMPs gatenpatroon met B-kogel.

access_time

RAM ronde montage plaat met B-kogel

RAM Mounts gepoedercoat maritieme kwaliteit aluminium ronde montage base voorzien van AMPs gatenpatroon met B-kogel.

access_time

RAM Triple Magnetic Base Adapter

Adapter met 3 zeldzame-aardemagneten geschikt voor montage op kogel met ronde baseplaat. De adapter is gemaakt van materiaal dat geen krassen maakt en wordt met boutjes/moertjes vastgemaakt.

access_time

RAM Flat Surface Mount met GoPro Hero Adapter

Op zoek naar een meer permanente montageplaats voor je GoPro HERO camera, dan is de RAM Composiet vlakke opbouwmontage set met GoPro HERO Adapter wat je zoekt. Schroef de basisplaat vast en bevestig je GoPro met de meegeleverde GoPro HERO Adapter.

access_time

RAM B-kogel Adapter voor GoPro Mounting Bases

Composiet B-kogel en adapter base die past op GoPro accessoires zoals de 3M plakkers, El Grande, Jaws, etc. Hiermee is het mogelijk om een meer flexibele GoPro bevestiging samen te stellen.

access_time

RAM Action Camera Universal Ball Adapter

Haal het meeste uit je favorite actiecamera met de veelzijdigheid van de RAM® Mounts GoPro-montageoplossingen. De RAM®-baladapter voor GoPro-montagebases past op elk RAM® kogelgewricht montagesysteem en bied een stabiele basis door verbeterde instelbaarheid en superieure trillingsdemping.

access_time

GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way 2.0, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.