Het Trade Up-programma is terug

Maak gebruik van deze geweldige kans om je oude camera in te ruilen voor de nieuwste technologie van GoPro. Met de HERO12 Black krijg je toegang tot geavanceerde functies en verbluffende beeldkwaliteit, perfect voor al je avonturen.

Ben je op zoek om een verouderde camera te upgraden? Of het nu een actiecamera is of niet, GoPro introduceert het Trade Up-programma om je te helpen met de nieuwste en beste HERO12 Black.

Vanaf vandaag en tot en met 31 maart 16 mei geeft GoPro je €50 korting op de HERO12 Black bij inruil van een oude camera. Het programma werkt met elke vorige generatie GoPro of andere digitale camera. Het enige wat je hoeft te doen is naar GoPro.com/info/TradeUp te gaan en de gevraagde informatie in te vullen.

Het Trade Up-concept werd voor het eerst gelanceerd door GoPro in 2017 om GoPro-camera-eigenaren te helpen upgraden. Het werd in 2018 uitgebreid naar elke digitale camera van hetzelfde model—je stuurt de oude camera in, wij bieden €50 korting op het nieuwste vlaggenschip. Vandaag zijn we enthousiast om dezelfde waarde te bieden aan onze klanten die een reliek willen vervangen en een nieuwe GoPro willen bemachtigen!

Wacht niet langer en profiteer vandaag nog van het Trade Up-programma. Bezoek GoPro.com/info/TradeUp om te beginnen met upgraden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor Trade Up?
Vul een Trade Up-formulier in op de GoPro website.
Hoe krijg ik een Trade Up-couponcode?
Zodra het formulier is ingevuld, ontvang je een e-mail met de couponcode die moet worden toegepast bij de aankoop van een GoPro HERO12 Black.
Wat voor soort camera kan ik gebruiken voor Trade Up? Moet het een GoPro zijn?
Je kunt elke camera gebruiken voor het Trade Up-programma, het hoeft geen GoPro-camera te zijn op GoPro.com.
Wat heb ik nodig om me aan te melden voor Trade Up?
Om het formulier in te dienen, moet je alle vereiste informatie invullen, waaronder naam; e-mail, land, telefoonnummer, voorkeursberichtgeving, etc. Bekijk het Trade Up-formulier hier.
Kan ik deze Trade Up gebruiken met een andere GoPro-promotie?
Trade Up kan niet worden gecombineerd met andere verkopen of promoties.
Hoeveel Trade Ups kan ik doen?
Deelname aan het Trade Up-programma is beperkt tot één keer per jaar.
Op welke GoPro-modellen kan ik de Trade Up-couponcode toepassen?
Je kunt je couponcode toepassen op een GoPro HERO12 Black op GoPro.com.