GoPro HERO10 onderdelen - GoPro Blog

Camera Replacement Side Door

Vervang je originele HERO12, HERO11, HERO10 of HERO9 Black deur als deze beschadigd of verloren is gegaan. Klik dit klepje eenvoudig op zijn plaats om de waterdichtheid van de camera te behouden en om vuil uit de USB-C-poort, het batterijvak en de SD-kaartsleuf te houden.

access_time

Replacement Folding Fingers

Vervang uw kapotte of verloren HERO11, HERO10, HERO9 of HERO8 Black- of MAX-opvouwbare vingers en ga snel weer aan de slag.

access_time

GoPro HERO9 Protective Lens Replacement

Deze glazen lens vervangt de originele beschermende lens op uw HERO9 Black en wordt direct op uw GoPro bevestigd. Gemaakt met Corning® Gorilla® Glass voor uitzonderlijke sterkte, het beschermt de binnenste cameralens tegen vuil, stof en krassen.

access_time

GoPro Protective Lens Replacement

Deze glazen lens vervangt de originele beschermende lens op uw HERO12, HERO11 & HERO10 Black en wordt direct op uw GoPro bevestigd. Gemaakt met Corning® Gorilla® Glass voor uitzonderlijke sterkte, het beschermt de binnenste cameralens tegen vuil, stof en krassen.

access_time

GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.