GoPro Max Lens Mod 2.0

Maximaliseer je stabilisatie en gezichtsveld met de Max Lens Mod 2.0. Het verbetert direct je HERO12 Black met Max HyperSmooth voor onbreekbare videostabilisatie tot 4K60 en een ultrabrede 177˚ FOV digitale lens - de breedste ooit op een HERO camera.

access_time

GoPro Max Lens Mod

Maximaliseer je stabilisatie en gezichtsveld met de Max Lens Mod. Het verbetert direct je HERO10 Black of HERO9 Black met Max HyperSmooth voor onbreekbare videostabilisatie tot 2,7K60 en een ultrabrede 155˚ FOV digitale lens - de breedste ooit op een HERO camera.

access_time

GoPro Media Mod voor HERO12

Ontworpen voor vloggen, live-streaming en met bijna onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden, maakt van de HERO12, HERO11, HERO10 of HERO9 Black een productie-krachtcentrale. Hij beschikt over een ingebouwde directionele microfoon voor verbeterde spraakopname, 3,5 mm microfoonpoort, HDMI-uitgang voor weergave op externe monitoren, plus twee koudeschoenbevestigingen voor verlichting, LCD-schermen of extra microfoons.

access_time

GoPro Display Mod

Kadreer de foto met Display Mod, het opklapbare scherm waarmee je jezelf in actie kunt zien. Compact en perfect voor vloggers, hij maakt verbinding met je HERO11 Black, HERO10 Black, HERO9 Black en HERO8 Black via Media Mod.

access_time

GoPro Light Mod

Voeg compacte maar krachtige LED-verlichting toe aan je volgende avontuur. Met Light Mod kan je je onderwerp met breed, vloeiend, gelijkmatig licht verlichten en uiterst scherpe beelden vastleggen.

access_time

GoPro Media Mod voor HERO8

Verander je HERO8 Black in een productie-krachtpatser met de mountable Media Mod. De Mod is ideaal voor vloggers als je de Display Mod toevoegd, en met de 3,5 mm microfoon aansluiting kan je ook gemakkelijk een clip-on microfoon aansluiten. Film je veel in het donker dan is de Light Mod een uitkomst.

access_time
B&W Type 4000 Outdoorkoffer voor GoPro

GoPro Tips

Vergeet je Anti-Fog Inserts niet, deze zorgen er voor dat je lens niet beslaat in koude en vochtige omgevingen.

Osmo Action 4 Standard Combo