GoPro wordt de officiële actiecamerapartner van Formula DRIFT

We zijn verheugd aan te kondigen dat GoPro vanaf vandaag de officiële actiecamerapartner van Formula DRIFT is.

Momenteel worden de nieuwste GoPro-camera's, waaronder de HERO11 Black en de 360° GoPro MAX, door de serie gebruikt om beelden te maken voor de zeer populaire en gratis te bekijken livestream van het evenement.

Nu gaan we de creativiteit naar een hoger niveau tillen met een speciale videoserie, 100% gefilmd met GoPro, genaamd "GoPro Chase for the Championship". De serie begon vorige maand bij de ronde in St. Louis en zal tot het einde van het seizoen doorgaan. Elke aflevering volgt de topcoureurs die het kampioenschap nastreven en onderzoekt hoe de leidende coureurs hun positie in de stand hebben bereikt en de uitdagingen die ze tegenkomen.

Volgens het Formula DRIFT-team is deze samenwerking de perfecte match, die de meest extreme motorsportserie samenbrengt met de beste camera's om de actie vast te leggen.

"We zijn enorm blij om GoPro te verwelkomen in de Formula DRIFT-familie", zegt Ryan Sage, president van Formula DRIFT. "Bijna sinds onze oprichting worden GoPro-camera's gebruikt om some van de meest spannende actie in onze sport vast te leggen. Dus we zijn verheugd om deze samenwerking officieel te maken en nog meer te kunnen vastleggen en delen van wat Formula DRIFT uniek maakt."

Terwijl GoPro Chase for the Championship zich zal richten op de FD PRO-teams, zal de samenwerking ook "FD Experience Presented by GoPro" omvatten. Deze serie zal FD PRO en PROSPEC-competitie bezoeken om de actie en persoonlijkheden achter de schermen vast te leggen, evenals de fanervaring naarmate beide kampioenschappen zich op hun finale rondes aanpassen.

Als extra kans voor fans zal GoPro naar een van de finalerondes komen om de nieuwste GoPro-technologie met de deelnemers te delen, waaronder hands-on workshops met de toonaangevende HERO11 Black, plus de mobielvriendelijke GoPro Quik-app en GoPro Subscription-ecosysteem. Informatie over de specifieke ronde is binnenkort beschikbaar.

Stem af op de volgende ronde

De Evergreen Speedway in Monroe, WA zal gastheer zijn van de Formula DRIFT PRO Championship Round 6 op 11-12 augustus. Bezoek formulad.com voor de wedstrijdschema, ticketinformatie, coureursprofielen, speciale content en de livestream van het evenement, die de nieuwe GoPro Chase for the Championship en FD Experience Presented by GoPro-series zal bevatten.

Kijkers kunnen afstemmen via de Formula DRIFT-livestream op YouTube voor elk van de vier resterende rondes.