GoPro erkend als een van de beste plekken om te werken

GoPro erkend door U.S. News & World Report in de 'Best Companies to Work for' ranglijst

GoPro is verheugd om te worden erkend in de 2023 - 2024 U.S. News & World Report Best Companies to Work for ranglijst.

“GoPro zet zich in om te evolueren met onze steeds veranderende arbeidswereld en we zijn vereerd om door U.S. News & World Report te worden erkend als een van de beste plekken om te werken,” zei GoPro-oprichter en CEO, Nicholas Woodman.

GoPro's toewijding aan een remote-first en hybride werkplek stelt werknemers in staat om zo veel of zo weinig te werken vanuit een fysiek kantoor als ze willen. Werknemers hebben ook de mogelijkheid om te verhuizen en volledig op afstand te werken, zodat ze een levensstijl kunnen nastreven die hun interesses ondersteunt terwijl ze hun carrière bij GoPro opbouwenzonder vermindering van de compensatie.

GoPro biedt ook concurrerende wellness-gerichte voordelen en is toegewijd aan diversiteit, gelijkheid, inclusie en erbij horen (DEIB) om ervoor te zorgen dat werknemers zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen voor hun bijdrage aan het bedrijf.

U.S. News Score Card for GoPro

Om de bedrijven in de ranglijst te bepalen, heeft U.S. News & World Report alleen bedrijven overwogen die deel uitmaakten van de Russell 3000-index in juni 2023 en zich in de top 20% van hun branche bevonden. Daarnaast vereiste U.S. News van elk bedrijf dat het minimaal 75 Glassdoor-recensies had geschreven tussen 2020 en 2022 en groepeerde bedrijven volgens de Industry Classification Benchmark (ICB) die wordt gebruikt door FTSE Russell. De ranglijsten houden rekening met de kwaliteit van de beloning, de werk-privébalans en de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroei per branche. GoPro werd erkend in de categorie Diversen. Producten & Diensten.

GoPro's toewijding aan een moderne benadering van werk en de werkplek heeft erkenning gekregen van verschillende organisaties naast U.S. News & World Report. In zowel 2021 als 2022, behaalde GoPro een positie in de 50 Best Places to Work-ranglijst van Outside Magazine (op de datum van deze persberichten zijn de 2023-prijzen nog in behandeling), en eerder dit jaar werd GoPro bekroond met de Mental Health Program of the Year-award door Transform.us, die het bedrijf erkent met de meest holistische, progressieve en positieve aanpak om de mentale gezondheid van werknemers te ondersteunen.

Ga naar jobs.gopro.com voor meer informatie over de werknemerservaring en carrièremogelijkheden bij GoPro.