GoPro de officiële actioncam van Red Bull Rampage

GoPro is de officiële actioncam van Red Bull Rampage, het meest uitdagende freeride mountainbike-evenement ter wereld. De GoPro-atleten Brendan Fairclough en Bienvenido Aguado Alba zullen strijden om de titel, en ze zullen hun runs vastleggen met op de helm gemonteerde GoPro HERO11 Black Mini-camera's.

GoPro Gekozen tot Officiële Actioncam van Red Bull Rampage Freeride Mountainbike Evenement

GoPro-atleten Brendan Fairclough en Bienvenido Aguado Alba geselecteerd om te concurreren in het midden van de elitegroep rijders

Fans kunnen de sensatie van de afdaling vanuit het oogpunt van de rijder ervaren terwijl ze hun vaardigheid, fysieke kracht en mentale weerbaarheid testen op het uitdagende woestijnterrein. In de competitie zullen de rijders afdalen van hoog boven de woestijncanyon, langs scherpe kliffen, in bijna verticale chutes en slaan ze enorme sprongen en features - op de meest spectaculaire manier mogelijk om het panel van rechters te imponeren.

GoPro-atleten Brendan Fairclough en Bienvenido Aguado Alba behoren tot de beste rijders ter wereld die deelnemen aan het evenement van dit jaar. Ze zullen hun runs vastleggen met op de helm gemonteerde GoPro HERO11 Black Mini-camera's. De HERO11 Black Mini is een kleinere, lichtere en eenvoudigere versie van de GoPro HERO11 Black met alle prestaties van de full-size camera, inclusief GoPro's Emmy® Award-winnende HyperSmooth-videostabilisatie.

GoPro is de ultieme mountainbikecamera met de robuustheid en flexibiliteit om unieke perspectieven en onmogelijke hoeken vast te leggen in het zwaarste terrein. Bij Red Bull Rampage zullen GoPro MAX en de nieuwe GoPro HERO12 Black-camera's strategisch over het parcours worden geplaatst om alle actie vast te leggen - van ramps en natuurlijke features tot step downs en gap jumps.

Bekijk GoPro's Red Bull Rampage-hoogtepunten en andere spannende mountainbikecontent op het GoPro Bike YouTube-kanaal.

Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn bij de Red Bull Rampage van 2023, wordt het evenement live gestreamd exclusief op ESPN+ in de VS en op Red Bull TV in alle andere landen. Daarnaast is het complete evenement na de competitie on demand beschikbaar op ESPN+ en Red Bull TV. Op 22 oktober kunnen kijkers ook afstemmen op een samengevatte herhaling van 90 minuten vanaf 14.00 uur PT/17.00 uur ET die wordt uitgezonden op ESPN.

Over Red Bull Rampage

Red Bull Rampage is de meest echte test van vaardigheid en mentale weerbaarheid op een mountainbike. Het evenement wordt aangeprezen als een van de meest uitdagende evenementen ter wereld, met de beste atleten ter wereld en op een van de meest veeleisende locaties ter wereld. Het evenement is uitgegroeid tot de meest begeerde titel in freeride mountainbiken. Voor meer informatie over Red Bull Rampage, ga hierheen.