• Content
  • Posted
  • Read 1872 times

Partners

GoProBlog.nl is een prive blog over het GoPro eco systeem. Je vind hier informatie over de camera's, accessoires, onderdelen maar ook gebruikers tips, vergelijkingen en adviezen. We hebben een aantal partners die het mogelijk maken om deze website draaiende te houden.

Sommige partners leveren een bijdrage via affiliate links, deze links verwijzen dan naar hun website en als u daar een aankoop doet dan betaalt u niks extra's maar krijgen wij een klein percentage voor de "bemiddeling". Andere partners, leveren weer product informatie of demo modellen zodat wij zaken kunnen testen.

Hieronder staan een aantal partners waar we mee samenwerken.

bol.com

Bol.com is onze eerste partner en via voornamelijk de affiliate links dragen zij een groot deel bij aan de kosten voor het hosten van de website.

Coolblue

Ook deze affiliate partner helpt met het betalen van de kosten van de website.

DataIO

De naam zegt het al: zij ademen data in & uit. Zij zijn dan ook dé specialist op het gebied van dataopslag voor praktisch al uw gebruikstoepassingen. Samen met de hulp van DataIO kunnen we ons mooie geheugenkaarten overzicht maken met alle laatste ontwinkkelingen op het gebied van (micro)SD-kaartjes.

GoPro

Natuurlijk kan dit blog niet bestaan zonder de hulp van GoPro. Hier krijgen we de laatste product informatie van, aanbiedingen, en via de Nederlandse vertegenwoordiger ook wel eens demo modellen.

Last modified on woensdag, 26 juni 2019 15:52
(0 votes)