GoPro Mountain Games Outdoor Festival gaat van start in het schilderachtige Vail, Colorado

Het vierdaagse festival biedt atletische evenementen voor professionals, weekend krijgers en kinderen, plus kunst, muziek en demonstraties van uitrusting in heel Vail Village

Het GoPro Mountain Games outdoor festival gaat van start in Vail, Colorado van 6 tot 9 juni. Georganiseerd door de Vail Valley Foundation (VVF), zijn de GoPro Mountain Games uitgegroeid tot een internationaal erkend buitenevenement dat duizenden toeschouwers en atleten trekt - variërend van doorgewinterde professionals tot weekend krijgers, kinderen en honden. Het evenement is nu een van de grootste vieringen van avontuursporten en de buitenlucht in Noord-Amerika.

"De GoPro Mountain Games zijn een geweldige manier om de zomer in de bergen af te trappen, of je nu meedoet aan de evenementen, rondwandelt in het dorp of 's avonds naar de concerten gaat," zegt Rick Loughery, Vice President of Global Marketing and Communications bij GoPro. "En de camera's en software van GoPro zijn de perfecte oplossingen om deze ervaringen vast te leggen en te delen."

"De opwinding van de GoPro van de evenementbezoekers is ongeëvenaard en we kijken ernaar uit om in de komende jaren met VVF samen te werken," voegt Loughery toe.

Van GoPros gemonteerd op kajakkers die Gore Creek afzakken tot de gekte van de modderlopen of het bekijken van Dock Dogs vanuit het perspectief van een hond, er is geen tekort aan mogelijkheden om geweldige momenten vast te leggen.

GoPro deed voor het eerst mee aan de Mountain Games in 2010, en destijds trok het evenement ongeveer 37.000 toeschouwers en 2.600 atleten. In 2013 nam GoPro de rol van titelsponsor op zich. Tegenwoordig trekt het evenement meer dan 90.000 toeschouwers en meer dan 4.000 atleten in meer dan 30 competities over 11 disciplines. Toeschouwers kunnen ook op afstand evenementrecaps bekijken die worden gehost door VVF-mediapartners.

"GoPro is een uitzonderlijke partner voor dit evenement en is van onschatbare waarde geweest voor de voortdurende groei van de Mountain Games," zei Dave Dressman, Event Director van de GoPro Mountain Games voor VVF. "In de afgelopen 15+ jaar heeft GoPro ons in staat gesteld om de opwinding van de Mountain Games vast te leggen en te delen vanuit een volledig uniek, meeslepend perspectief om de missie van de games te promoten: het brengen van actiesporten in de bergen naar de gemeenschap, of je nu een professional bent of niet."

Registreer op MountainGames.com om deel te nemen. En zorg ervoor dat je het GoPro-team bezoekt bij onze tent in het hart van de GoPro Mountain Games Gear Town. We staan klaar om klantenvragen te beantwoorden, reservebatterijen te ruilen, camera's uit te lenen, dagelijkse weggeefacties te houden en exclusieve promotieprijzen aan te bieden tijdens de games. Je kunt ook meedoen via de GoPro sociale kanalen.