GoPro HERO11 - GoPro Blog

GoPro HERO11 Black Mini stars

HERO11 Black Mini heeft een extra robuust ontwerp met twee sets bevestigingsvingers voor meer bevestigingsmogelijkheden op helmen en lichamen, plus eenvoudige bediening met één knop.

GoPro HERO11 Black stars

Alles begint met HERO11 Black - de krachtigste GoPro tot nu toe. De nieuwe beeldsensor legt meer van de scène vast met een hogere beeldkwaliteit, betere videostabilisatie en de flexibiliteit om je opnamen om te zetten in brede filmopnamen of extra hoge verticale opnamen voor sociale posts.

GoPro vergelijken, alle modellen op een rijtje

Er zijn al heel wat verschillende GoPro modellen gemaakt en op dit moment kun je nog een aantal oudere modellen kopen en de HERO11 Black is onderweg. Welke GoPro moet je nou kopen? Hier kan je alle modellen met elkaar vergelijken.

De beste GoPro HERO11 geheugenkaarten

Welke geheugenkaart is het beste voor mijn GoPro HERO11 Black-camera? De HERO11 Black is een doorontwikkeling van de HERO10 en dus ook hier is een snel V30/U3 kaartje geadviseerd vanwege de hogere kwaliteit en resolutie. Net als zijn voorganger ondersteunt de HERO11 kaartjes tot 512GB.

GoPro HERO11, HERO10 & HERO9 Enduro Battery 2-pak

De kracht van Enduro, nu maal twee! Enduro bevat revolutionaire technologie die de prestaties van uw HERO11, HERO10 of HERO9 Black bij koude temperaturen voor sneeuwsporten en andere winterse activiteiten drastisch verbetert, terwijl de opnametijd bij gematigde temperaturen tot 40% wordt verlengd.1

Subscribe to this RSS feed

GoPro Tips

Vergeet je Anti-Fog Inserts niet, deze zorgen er voor dat je lens niet beslaat in koude en vochtige omgevingen.