GoPro HERO11 - GoPro Blog

De Ultieme Vergelijkingsgids voor GoPro Camera's stars

In deze uitgebreide gids duiken we diep in de wereld van GoPro camera's en vergelijken we de belangrijkste aspecten om jou te helpen de beste camera te kiezen die aan al je behoeften voldoet. Van beeldkwaliteit tot geavanceerde functies, wij bieden een overzicht dat je nodig hebt om te beslissen welke GoPro camera perfect bij je past.

access_time

GoPro update overzicht

Op de camera staat meestal nog software versie 1.0. Als er bugs of verbeteringen zijn dan wordt er een nieuwe versie vrijgegeven, die verbeteringen met zich mee brengt. Het is belangrijk om zo snel mogelijk de software op de camera te updaten naar de nieuwste versie.

access_time

GoPro Media Mod voor HERO12

Ontworpen voor vloggen, live-streaming en met bijna onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden, maakt van de HERO12, HERO11, HERO10 of HERO9 Black een productie-krachtcentrale. Hij beschikt over een ingebouwde directionele microfoon voor verbeterde spraakopname, 3,5 mm microfoonpoort, HDMI-uitgang voor weergave op externe monitoren, plus twee koudeschoenbevestigingen voor verlichting, LCD-schermen of extra microfoons.

access_time

GoPro HERO11 Black + Accessories Bundle

Krijg automatisch ongelooflijke hoogtepuntenvideo's naar je telefoon gestuurd met de HERO11 Black. Zijn nieuwe, grotere beeldsensor capteert meer van het tafereel met een hogere beeldkwaliteit, waardoor je meteen vertische opnames op sociale media kunt delen.

access_time

GoPro HERO11 Black Creator Edition

De HERO11 Black Creator Edition is een alles-in-één krachtpatser die vloggen, filmen en live streaming gemakkelijker dan ooit maakt. Dit complete systeem beschikt over 5,3K-video van professionele kwaliteit, de met een Emmy® bekroonde HyperSmooth 5.0-videostabilisatie, verbeterde audio, krachtige LED-verlichting en 4 uur 4K-opname per lading.

access_time

GoPro HERO11 Black Mini

HERO11 Black Mini Flitsaanbieding! Tot en met vrijdag voor maar €249! Dat is een extra voordeel van €100!!!. Deze loopt tot en met vrijdag. Mocht je in de markt zijn voor deze kleine broer van de HERO11 Black dan is het nu de tijd om deze aan te schaffen.

access_time

GoPro HERO11 Black

Alles begint met HERO11 Black - de krachtigste GoPro tot nu toe. De nieuwe beeldsensor legt meer van de scène vast met een hogere beeldkwaliteit, betere videostabilisatie en de flexibiliteit om je opnamen om te zetten in brede filmopnamen of extra hoge verticale opnamen voor sociale posts.

access_time

Compatibele geheugenkaarten voor GoPro HERO11 Black

Welke geheugenkaart is het beste voor mijn GoPro HERO11 Black-camera? Een snel V30/U3 kaartje geadviseerd vanwege de hogere kwaliteit en resolutie. De HERO11 ondersteunt nu kaartjes tot 1TB.

access_time

GoPro Dual Battery Charger + Enduro Batteries

Laad gemakkelijk twee GoPro-batterijen tegelijk op en geef je camera een extra boost. Dit pakket bevat een dubbele lader en twee geavanceerde Enduro-batterijen die de prestaties van je HERO11, HERO10 of HERO9 Black in koud weer drastisch verbeteren, zodat je ski-, snowboard- en andere winteropnamen kunt maken bij lagere temperaturen dan ooit tevoren. Ze verlengen ook de opnametijd met maximaal 40% bij gematigde temperaturen.1

access_time

GoPro Enduro Battery 2-pak

De kracht van Enduro, nu maal twee! Enduro bevat revolutionaire technologie die de prestaties van uw HERO11, HERO10 of HERO9 Black bij koude temperaturen voor sneeuwsporten en andere winterse activiteiten drastisch verbetert, terwijl de opnametijd bij gematigde temperaturen tot 40% wordt verlengd.1

access_time

Allin Box Charger voor GoPro HERO11, HERO10 & HERO9

De waterbestendige oplaadbox is voorzien van drie batterijsleuven, gelijktijdig opladen, USB-stroomingang, een microSD-kaartlezer, twee microSD-kaartsleuven en een handgreep aan de bovenkant van het deksel.

access_time

GoPro Protective Lens Replacement

Deze glazen lens vervangt de originele beschermende lens op uw HERO12, HERO11 & HERO10 Black en wordt direct op uw GoPro bevestigd. Gemaakt met Corning® Gorilla® Glass voor uitzonderlijke sterkte, het beschermt de binnenste cameralens tegen vuil, stof en krassen.

access_time

GoPro HERO9 bescherming

De GoPro HERO9 Black is al redelijk robust en waterdicht. Toch wil je soms wat extra bescherming tegen water, vallen of steenslag ondanks dat de lens te vervangen is. Er zijn niet heel veel opties, maar hieronder in iedergeval een overzicht van wat wel kan.

access_time

GoPro Max Lens Mod

Maximaliseer je stabilisatie en gezichtsveld met de Max Lens Mod. Het verbetert direct je HERO10 Black of HERO9 Black met Max HyperSmooth voor onbreekbare videostabilisatie tot 2,7K60 en een ultrabrede 155˚ FOV digitale lens - de breedste ooit op een HERO camera.

access_time

Replacement Folding Fingers

Vervang uw kapotte of verloren HERO11, HERO10, HERO9 of HERO8 Black- of MAX-opvouwbare vingers en ga snel weer aan de slag.

access_time

Camera Replacement Side Door

Vervang je originele HERO12, HERO11, HERO10 of HERO9 Black deur als deze beschadigd of verloren is gegaan. Klik dit klepje eenvoudig op zijn plaats om de waterdichtheid van de camera te behouden en om vuil uit de USB-C-poort, het batterijvak en de SD-kaartsleuf te houden.

access_time

GoPro HERO9 Protective Lens Replacement

Deze glazen lens vervangt de originele beschermende lens op uw HERO9 Black en wordt direct op uw GoPro bevestigd. Gemaakt met Corning® Gorilla® Glass voor uitzonderlijke sterkte, het beschermt de binnenste cameralens tegen vuil, stof en krassen.

access_time

PolarPro HERO12 Black Shutter Collection

Voor een mooi filmisch effect in je films is een ND-filter een must-have voor elke GoPro gebruiker. PolarPro heeft voor de HERO12, HERO11, HERO10 & HERO9 Black ook een Shutter Collection ND filter kit ontworpen welke de standaard bescherm lens vervangt.

access_time

GoPro geheugenkaarten

Welke micro SD kaart gebruiken voor mijn GoPro? Bekijk hier welke geheugenkaartjes door GoPro worden ondersteund en welke kaart het beste is voor welke GoPro-camera.

access_time
De Coolste webshop ter wereld!

GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Osmo Action 4 Standard Combo