GoPro en PADI slaan de handen ineen voor een nieuw specialisatiecertificeringsprogramma voor duikers

Nieuwe GoPro PADI Distinctive Specialty-cursus om gecertificeerde duikers nieuwe vaardigheden te geven om hun avonturen te laten zien

GoPro en PADI® hebben de GoPro PADI Distinctive Specialty-cursus aangekondigd, een nieuwe op GoPro gerichte specialisatiecertificering voor gecertificeerde duikers, waarbij training wordt gegeven over hoe GoPro-camera's, accessoires en de Quik-video-editing-app te gebruiken om de ultieme verhalenverteller en contentmaker te worden. PADI is de grootste doelgerichte duikorganisatie met een wereldwijd netwerk van 6.600 duikcentra en resorts.

"We hebben deze cursus samen met GoPro gemaakt om duikers een nieuwe superkracht te geven waarmee ze betekenisvolle onderwateravonturen kunnen vastleggen en delen," zegt Lisa Nicklin, Vice President of Growth and Marketing voor PADI Worldwide. "Leren duiken zal je leven voor altijd veranderen. Leren om content vast te leggen en te delen met je GoPro zal anderen inspireren hetzelfde te doen en tegelijkertijd het bewustzijn en de actie vergroten om onze gedeelde blauwe planeet te helpen helen."

Met de GoPro PADI Distinctive Specialty-cursus zullen duikers leren hoe ze hun avonturen naar een hoger niveau kunnen tillen door:

  • Verantwoord gebruik van GoPro-camera's, accessoires en mounts om geweldige foto's en video's vast te leggen zowel boven als onder het wateroppervlak
  • Het verbeteren van hun verteltechnieken
  • Content bewerken en delen met de GoPro Quik-video-editing-app
  • Het promoten van oceaan- en milieubescherming en -behoud terwijl ze anderen inspireren om positieve veranderingen in de oceaan teweeg te brengen

"Duikers maken al geruime tijd deel uit van de GoPro-community en gebruiken hun GoPros om enkele van de mooiste en meest inspirerende beelden vast te leggen die we ooit hebben gezien," zegt Rick Loughery, Vice President of Global Marketing and Communications bij GoPro. "Het uitbreiden van onze samenwerking met PADI zal niet alleen GoPro introduceren bij nog meer duikers, hen voorzien van spannende nieuwe leer- en avontuurlijke mogelijkheden, maar het zal ook de missie van GoPro verder ondersteunen om samen te werken met organisaties die een passie hebben voor oceaanbehoud."

In februari namen vrijwilligers van de PADI AWARE Foundation™ deel aan de Avalon Harbor Underwater Cleanup op Catalina Island, voor de kust van Los Angeles, Californië, samen met GoPro, Catalina Divers Supply en de Avalon Rotary Club. Tijdens het evenement leerden meer dan 600 vrijwilligers en deelnemers over oceaanbehoud, het belang van PADI Aware's Dive Against Debris™-initiatief en hoe duiken lokale, nationale en internationale gemeenschappen kan ondersteunen in de strijd voor oceaanbehoud. Alle opbrengsten van het evenement komen ten goede aan de University of Southern California Hyperbaric Chamber, Avalon Rotary Club Foundation en het Avalon Casino Dive Park Improvement Project.

GoPro Premium-abonnees ontvangen 15% korting op de kerncursussen Open Water Diver, Advanced Open Water en Rescue Diver eLearning van PADI, nu tot 31 december 2024—bekijk de details en registreer je hier. GoPro biedt PADI Club-leden een gratis proefperiode van 3 maanden voor de GoPro Quik video-editing-app—bekijk de deal hier. Voor meer informatie over het gebruik van de HERO12 Black-camera van GoPro en bijbehorende accessoires voor duiken, bezoek de duiken + snorkelen-pagina van GoPro.

GoPro en PADI hebben zich gecommitteerd aan het bevorderen van duurzaam toerisme en het behoud van mariene ecosystemen. Door samen te werken aan educatieve programma's en initiatieven voor oceaanbehoud, streven ze ernaar om bewustwording te creëren en actie te ondernemen om de oceanen te beschermen.

De GoPro PADI Distinctive Specialty-cursus biedt duikers niet alleen de mogelijkheid om hun duikvaardigheden te verbeteren, maar ook om zichzelf te onderscheiden als storytellers en milieubeschermers. Met de groeiende populariteit van avontuurlijke activiteiten zoals duiken, wordt het steeds belangrijker om verantwoordelijkheid te nemen voor de bescherming van onze oceanen.

Dit partnerschap tussen GoPro en PADI belooft een spannende nieuwe fase voor duikers over de hele wereld, waar ze niet alleen kunnen genieten van het verkennen van de onderwaterwereld, maar ook kunnen bijdragen aan het behoud ervan.