RAM Tough-Strap met dubbele klemarm en GoPro mount

De RAM® Tough-Strap stuurstang ball base met dubbele sok arm en GoPro mount klem je eenvoudig op je stuur of andere ronde stang van 22-35mm.

access_time

RAM voorvork bevestiging met GoPro adapter

Een kant-en-klare GoPro set voor bevestiging op je motor. Met de balhoofd bevestiging van RAM Mount is het nu ook mogelijk om een camera centraal op de motor te bevestigen. Met behulp van een op maat te maken rubberen pin kan je deze mount monteren in de holte van het balhoofd van de voorvork.

access_time

RAM Twist-Lock zuignap met dubbele klemarm en GoPro mount

De RAM® Twist-Lock zuignap met dubbele sok arm en GoPro mount klem je eenvoudig op een raam of ander vlak niet poreus oppervlak.

access_time

RAM Handlebar U-Bolt met dubbele klemarm en GoPro mount

De RAM® Handlebar U-Bolt met korte dubbele sok arm en GoPro adapter set is een complete set om de GoPro camera aan stuurstang van fiets of motor te bevestigen.

access_time

RAM 21" Tough-Pole Klemarm met Universele Camera Mount

Ideale set om je GoPro HERO te gebruiken op bijvoorbeeld een paddleboard (SUP), dankzij het verhoogde camera standpunt maak je de meest spectaculaire beelden. Of gebruik je GoPro MAX voor geweldige 360° opnames.

access_time

RAM 22" Tough-Pole Camera Mount met Track Ball basis

Het perfecte shot maakt u met deze set waarop uw GoPro is gemonteerd op een 30 cm lange PVC Tough-Pole met onder en bovenop een kogel-klemhouder koppeling, vast te zetten op een RAM Tough-Track (exclusief). Maximaal flexibel instelbaar in elke hoek dankzij de twee instelbare koppelingen.

access_time

RAM 22" Tough-Pole Camera Mount met Medium Tough-Claw

Het perfecte shot maakt u met deze set waarop uw GoPro is gemonteerd op een 30 cm lange PVC Tough-Pole met onder en bovenop een kogel-klemhouder koppeling, vast te zetten met de middel grote Tough-Claw. Maximaal flexibel instelbaar in elke hoek dankzij de twee instelbare koppelingen.

access_time

RAM Tough-Claw kleine klembevestiging met GoPro camera-adapter

De RAM® Small Tough-Claw klembevestiging met korte dubbele sok en GoPro mount stangmontage set. De snelste en stevigste stangmontage die er bestaat voor uw GoProp op fiets, motor of ander voertuig.

access_time

GoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om zo de ISO laag te houden en ruis te verminderen.