GoPro kondigt uitbreiding aan in de detailhandel bij Best Buy

GoPro stapt naar voren in de detailhandel met een ambitieuze uitbreiding bij Best Buy! Ontdek hoe deze samenwerking de winkelervaring voor klanten naar een hoger niveau tilt.

Vandaag kondigde GoPro, Inc. een grootschalige merchandising-uitrol en verkoopprogramma aan bij Best Buy, een van 's werelds grootste gespecialiseerde consumentenelektronicawinkels. De detailhandelsuitbreiding omvat de installatie van volledig opnieuw ontworpen wereldklasse productdisplays, een programma voor ondersteunde verkoop en in-store en digitale marketing om een complete GoPro-ervaring aan klanten te bieden.

GoPro-camera's en accessoires zullen worden getoond in bijna 900 Best Buy-winkels in heel Noord-Amerika, waaronder in meer dan 250 gespecialiseerde Camera Experience Shops (CES). De CES-locaties van Best Buy zullen uitgebreide productdisplays bevatten, met tweemaal de accessoire-ruimte om klanten een breder scala aan keuzes te bieden om de nieuwste producten van GoPro te zien en te ontdekken.

“We geloven dat het combineren van onze uitgebreide schapruimte en merkpresentatie met de deskundige verkoopmedewerkers van Best Buy zorgt voor een geweldige winkelervaring voor GoPro-klanten,” zei Dean Jahnke, Senior Vice President van Global Sales en Channel Marketing bij GoPro. “We zijn enthousiast om klanten een totale GoPro-ervaring te bieden op Best Buy-locaties in heel Noord-Amerika.”

Medewerkers van Best Buy-winkels zullen ook speciaal worden getraind in het complete productassortiment van GoPro, zodat klanten begeleiding, tips en advies kunnen krijgen van een erkende expert terwijl ze winkelen voor de nieuwste GoPro-camera's en accessoires. De nieuwe uitgebreide productdisplays zijn nu te vinden in de Camera Experience Shops van Best Buy en zullen worden toegevoegd aan de overige Best Buy-locaties in juli.