PolarPro HERO12 Black Shutter Collection

Voor een mooi filmisch effect in je films is een ND-filter een must-have voor elke GoPro gebruiker. PolarPro heeft voor de HERO12, HERO11, HERO10 & HERO9 Black ook een Shutter Collection ND filter kit ontworpen welke de standaard bescherm lens vervangt.

De nieuwe PolarPro Shutter Collection kit is speciaal ontworpen voor de GoPro HERO12, HERO11, HERO10 & HERO9 Black en bestaat uit een ND8, een ND16 en een ND32 filter. Een ND-filter wordt gebruikt om de hoeveelheid licht te verminderen dat op de sensor van de camera valt. Daardoor kun je met de sluitertijd van je GoPro HERO12, HERO11, HERO10 & HERO9 spelen om creative effecten te creëren. De filters worden geleverd in een zachte hoes met schuimvulling waar je ze na gebruik weer veilig in kan opbergen.

Om de 180° regel aan te houden mag een set ND filters niet ontbreken. Door je sluitertijd op het dubbele van je framerate te zetten creëer je een mooi filmisch en realistisch bewegings effect. Bij daglicht kan dat lastig zijn aangezien de GoPro een vaste diafragma heeft, daarom moeten er ND filters worden gebruikt om de sluitertijden naar beneden te krijgen.

Lens Mod

De filters zijn makkelijk op je GoPro HERO10 & HERO9 te bevestigen en weer te verwijderen. Je draait de standaard bescherm lens er af en draait er een ND filter op. Met de keuze uit 3 verschillende ND-filters heb je volledige controle op de sluitertijd.

De ND-filters zorgen er ook voor dat je beelden niet overbelicht raken op zonnige dagen. Het ND8 filter houdt 3 lichtstops tegen, het ND16 filter houdt 4 stops tegen en het ND32 filter houdt zelfs 5 stops tegen.

Het filter is vervaardigd uit 16-laags coated glas en daardoor heb je nauwelijks verlies van kleurkwaliteit. Ook heeft het glas een anti-reflecterend oppervlak zodat eventuele directe zonnestralen niet op je opnames zichtbaar zijn.

Belangrijkste kenmerken van de PolarPro Shutter Collection voor de GoPro HERO9 Black

  • Speciaal ontwikkeld voor de HERO10 & HERO9 Black-camera
  • Inclusief ND8-, ND16-, ND32-filters voor alle lichtomstandigheden
  • Cinema Series glas
  • 16 Coatinglagen verminderen affakkelen en beschermen tegen vingerafdrukken / oliën