PolarPro Rollcage Filters

Een ND-filter wordt gebruikt om de hoeveelheid licht te verminderen die op de sensor van de camera valt. Daardoor kun je met de sluitertijd van je GoPro HERO8 spelen om creative of filmische effecten te creëren.

Voor een mooi filmisch effect in je videos is een ND-filter een must-have voor elke GoPro gebruiker. PolarPro heeft voor de GoPro HERO8 een nieuwe Shutter Collection ND filter kit ontworpen welke gemakkelijk op de GoPro Rollcage te plaatsen is.

Deze set bestaat uit een ND8, een ND16 en een ND32 filter voor de GoPro HERO8 en worden geleverd in een case met schuimvulling waar je ze na gebruik weer veilig in kan opbergen. Bij de filters zitten tether-koordjes waarmee je een filter aan de mount kunt bevestigen.

Rollcage HERO8 filtersysteem

De filters zijn makkelijk op je GoPro HERO8 te bevestigen en weer te verwijderen door het Rollcage filtersysteem van GoPro. Eerst doe je de camera in de Rollcage, vervolgens plaats je eenvoudig één van de drie filters voor je lens. De tether kun je aan de filterhouder bevestigen voor extra veiligheid. Met de keuze uit 3 verschillende ND-filters heb je volledige controle op de sluitertijd.

De ND-filters zorgen er voor dat je beelden niet overbelicht raken op zonnige dagen. Het ND8 filter houdt 3 lichtstops tegen, het ND16 filter houdt 4 stops tegen en het ND32 filter houdt zelfs 5 stops tegen. De filters zijn vervaardigd uit 16-laags coated glas en daardoor heb je nauwelijks verlies van kleurkwaliteit. Ook heeft het glas een anti-reflecterend oppervlak zodat eventuele directe zonnestralen niet op je opnames zichtbaar zijn.

Belangrijkste kenmerken van de PolarPro Shutter Collection voor de GoPro HERO8 Rollcage

  • Speciaal ontwikkeld voor de HERO8 Rollcage beschermende sleeve
  • CinemaSeries™ glas - 16 coatinglagen verminderen overstraling en beschermen tegen vingerafdrukken en oliën
  • Voorzien van bevestigingspunten om het filter aan de Rollcage te bevestigen voor extra veiligheid
  • Bevat ND8, ND16, ND32 en een minimalistische beschermende harde koffer
  • Adventure Assurance™ - Wees tijdens je avonturen tevreden met je PolarPro-uitrusting of je geld terug.