GoPro HERO11 & HERO10 Protective Lens Replacement
© GOPRO, Inc.

GoPro HERO11 & HERO10 Protective Lens Replacement

Deze glazen lens vervangt de originele beschermende lens op uw HERO11 & HERO10 Black en wordt direct op uw GoPro bevestigd. Gemaakt met Corning® Gorilla® Glass voor uitzonderlijke sterkte, het beschermt de binnenste cameralens tegen vuil, stof en krassen.

Tijdens het mountainbiken ben je lekker vanuit een laag standpunt aan het filmen en na afloop vind je een kras op de lens door opspattende steentjes. Dat wordt een nieuwe GoPro, of toch niet?

Ondanks dat de GoPro HERO11, HERO10 & HERO9 Black een complete unit lijken is de voorste lens toch makkelijk te vervangen. GoPro bied hiervoor extra lensjes aan die je er zo op kan draaien en je weer vrolijk verder kunt filmen.

Deze front lens is gemaakt voor de HERO10 Black maar past ook prima op de HERO9 Black. Sterker nog, ik zou adviseren die van de HERO9 te vervangen voor deze nieuwe versie gezien de verbeteringen.

Belangrijkste kenmerken van de HERO10 Black Camera Lens Replacement Cover

  • Beschermt de binnenlens van je GoPro tegen vuil, stof en krassen
  • Gemakkelijk te verwijderen en te vervangen - geen gereedschap nodig
  • Gemaakt met Corning Gorilla Glass voor uitzonderlijke sterkte
  • Plat ontwerp voorkomt vervorming tijdens het fotograferen onder water

Sommigen zweren er bij om zonder dat lensje te filmen aangezien de kwaliteit dan hoger is omdat er niet een extra stuk glas voor zit. In gecontroleerde omgevingen zonder kans dat iets de lens raakt is dit inderdaad wel te doen. Maar anders zou ik er altijd voor zordgen dat er voor de "echte" lens nog bescherming zit.GoPro Tips

Vergeet je Anti-Fog Inserts niet, deze zorgen er voor dat je lens niet beslaat in koude en vochtige omgevingen.

VEGAS 20