GoPro HERO11 Black Mini

HERO11 Black Mini Flitsaanbieding! Tot en met vrijdag voor maar €249! Dat is een extra voordeel van €100!!!. Deze loopt tot en met vrijdag. Mocht je in de markt zijn voor deze kleine broer van de HERO11 Black dan is het nu de tijd om deze aan te schaffen.

HERO11 Black Mini heeft een extra robuust ontwerp met twee sets bevestigingsvingers voor meer bevestigingsmogelijkheden op helmen en lichamen, plus eenvoudige bediening met één knop.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO11 Black

 • Ongekende montagemogelijkheden
  HERO11 Black Mini is de eerste GoPro met twee sets inklapbare montagegrepen, waardoor hij meer montagemogelijkheden heeft dan welke andere GoPro dan ook. Gebruik de nieuwe achterste vingers wanneer je een meer subtiele low-profile bevestiging wilt. Het is perfect voor gestroomlijnde helm montage terwijl je nog steeds de flexibiliteit hebt om je camera hoek aan te passen. Gebruik de onderste bevestigingsvingers met handgrepen, statieven en vistuigbevestigingen.

 • Extra robuust + waterdicht
  De HERO11 Black Mini tilt de legendarische duurzaamheid van GoPro naar een hoger niveau en is volledig omhuld door een robuuste buitenkant. Hierdoor is hij nog beter bestand tegen de elementen en alles wat je er maar tegenaan kunt gooien. Hij scheurt met gemak door modder, sneeuw, vuil en meer. Gewoon afspoelen en weer op pad. Hij is net zo waterdicht als altijd (tot een diepte van 10 meter) en heeft ook een krasbestendige lenskap die nog meer bescherming biedt en gemakkelijk kan worden vervangen indien nodig.

 • Eenvoud met 1 knop met Easy + Pro Controls
  HERO11 Black Mini maakt het vastleggen van verbazingwekkende beelden van uw avontuur ongelooflijk eenvoudig. Gewoon richten en filmen. Met de Easy Controls hoef je alleen maar op de ontspanknop te drukken om je camera aan te zetten en te beginnen met het opnemen van verbluffende 5.3K-video - onze hoogste resolutie. Schakel over op Pro Controls als je resoluties, framerates, digitale lenzen en beeldkwaliteitsinstellingen wilt aanpassen om opnamen precies zo in te stellen als jij dat wilt.

 • Vastleggen. Opladen. Krijg automatisch een Highlight Video.
  Sluit gewoon je GoPro aan wanneer je verbonden bent met je Wi-Fi thuis. Terwijl hij wordt opgeladen, worden je opnamen automatisch geüpload naar de cloud en gebruikt om een hoogtepuntvideo te maken, compleet met beat-synchrone muziek en effecten. Video's worden automatisch naar je telefoon gestuurd en zijn klaar om te delen.

 • Nieuwe beeldsensor
  De krachtige nieuwe beeldsensor van HERO11 Black Mini biedt het meest uitgebreide gezichtsveld ooit op een HERO-camera. Dit geeft je een extra groot canvas voor je creativiteit door meer van de lucht en horizon vast te leggen in elke opname. Gebruik gewoon de GoPro Quik-app om in te zoomen, je opnamen bij te snijden, beeldverhoudingen aan te passen en meer, terwijl je de rijke texturen en scherpte van je beelden behoudt.

 • Ongelooflijke beeldkwaliteit

  Ongelooflijke beeldkwaliteit
  Met 5,3K-video die 91% meer resolutie biedt dan 4K en een ongelooflijke 665% meer dan 1080p, legt HERO11 Black Mini de actie vast met scherpe details en een filmische beeldkwaliteit. Bovendien kun je 2,7K-video opnemen met 240 frames per seconde en afspelen in supervloeiende 8x slo-mo om details op te vangen die op normale snelheid niet te zien zijn. Een waterafstotende lenskap helpt zelfs lensflare en andere artefacten te elimineren om je foto's en video's nog verbluffender te maken.

 • High-Res video + Frame Grabs
  HERO11 Black Mini's verbazingwekkende 5,3K opnamen geven je meer dan ongelooflijke video's in hoge resolutie. Je kunt met de GoPro Quik-app of andere bewerkingssoftware hoogwaardige foto's tot 24,7MP van je video's maken. Je hoeft alleen maar te tikken als je een geweldig shot in je video ziet. De app pakt precies het gewenste frame en slaat het op als een foto die klaar is om te delen en te posten.

 • Emmy Award-winnende HyperSmooth stabilisatie

  Emmy Award-winnende HyperSmooth stabilisatie
  HyperSmooth is nog nooit zo goed geweest. En nu heeft het een enorme prijs gewonnen voor zijn waanzinnig vloeiende beelden - een Emmy 2021 voor In-Camera Sensor en Software Stabilisatie. HyperSmooth 5.0 legt de lat nog hoger met Horizon Lock, verbeterde stabilisatie voor 4:3 beeldmateriaal dankzij onze nieuwe beeldsensor, en AutoBoost voor maximale stabilisatie met minimale beelduitsnede. Fiets, skate, ski, achtervolg je kinderen door het park of maak geweldige POV-opnamen van je huisdier - zelfs de meest onscherpe beelden komen er zijdezacht uit.

 • Horizon Lock
  Geef je video's de uitstraling van professionele producties door de horizon stabiel, recht en vloeiend te houden bij gebruik van de Linear + Horizon Lock digitale lens. HERO11 Black Mini biedt Horizon Lock, dat je opnamen stabiel houdt, zelfs als je camera tijdens de opname 360° draait.2 In combinatie met HyperSmooth zorgt Horizon Lock voor supervloeiende opnamen die er perfect recht uitzien wanneer jij dat wilt. Je hebt geen gimbal of stabilisatiesoftware nodig voor resultaten van professionele kwaliteit.

 • Langdurige Enduro batterijtechnologie
  Met de geavanceerde GoPro Enduro batterijtechnologie haalt de geïntegreerde HERO11 Black mini batterij het meeste uit zijn 1500mAh aan vermogen door de prestaties bij koud weer te verbeteren en de opnametijd bij gematigde temperaturen te verlengen. Hiermee kun je ski-, snowboard- en andere winteropnamen maken bij lagere temperaturen dan ooit. Hij laadt ook sneller op, zodat je minder tijd kwijt bent aan wachten en meer tijd hebt om je avontuur na te jagen.

 • Meer dan 1 miljard kleuren
  Met HERO11 Black Mini kun je kiezen tussen het vastleggen van 8-bits of 10-bits kleuren. In staat om meer dan 1 miljard kleuren weer te geven, levert 10-bits kleur een verbeterde kleurdiepte, vloeiendere gradaties en meer realisme voor je video's.

 • Nieuwe HyperView digitale lens
  Deze exclusieve GoPro-lens maakt gebruik van de 8:7-beeldverhouding van onze nieuwe beeldsensor en levert deze als een 16:9-groothoekopname. Het resultaat is ultra meeslepende video die actiegerichte point-of-view beelden versterkt door meer van jou en je omgeving vast te leggen.

 • Zeer veelzijdige beeldverhouding 8:7
  De 8:7 beeldverhouding legt in elke opname meer van de scène vast. De extra hoogte maakt het perfect voor het maken van extra hoge 9:16 verticale opnamen of elk ander formaat dat je nodig hebt voor elk social media platform met minder bijsnijden. U kunt ook inzoomen op de beste delen van uw video's om punchouts met een hoge resolutie van de actie te maken terwijl u de rest wegknipt met de GoPro Quik-app of andere bewerkingssoftware.

 • Nieuwe nachteffecten

  Nieuwe nachteffecten
  HERO11 Black Mini heeft drie nieuwe Time Lapse-modi waarmee je ook in het donker creatief kunt zijn. Star Trails gebruikt de rotatie van de aarde en de sterren om prachtige lichtsporen langs de nachtelijke hemel vast te leggen. Met Light Painting maak je schitterende penseelstreekeffecten met bewegend licht. Vehicle Light Trails gebruikt nachtelijk verkeer om prachtige lichtsporen vast te leggen.

 • Webcam + Live Streaming

  Webcam + Live Streaming
  Gebruik HERO11 Black Mini om je volgende activiteit te livestreamen in full HD 1080p video terwijl je vlogt met boterzachte HyperSmooth videostabilisatie en scherpe resolutie.

 • Gemakkelijk overzetten + onbeperkte back-up in de cloud
  Super eenvoudig, super snel. Het overbrengen van foto's en video's van uw met de cloud verbonden camera naar uw telefoon is eenvoudig en veelzijdig, met uw keuze van moeiteloze draadloze upload via de Quik-app of een bliksemsnelle bekabelde verbinding via USB.3 Er is ook onbeperkte cloud-opslag met probleemloze automatische upload. Sluit uw camera gewoon aan wanneer deze is verbonden met uw Wi-Fi thuis en de camera doet de rest. U kunt ook uw SD-kaart gebruiken om uw inhoud over te brengen naar een computer voor een back-up in de cloud.

Your best shots, all in one spot.

Breng het allemaal samen met de Quik-app

Met de Quik-app krijg je gemakkelijk grip op al je inhoud. U kunt uw foto's en video's onderweg bewerken, delen en beheren met eenvoudige, krachtige tools.

 • Al je favoriete foto's op één plek
 • Overal delen met Quik
 • Automatische video's met hoogtepunten
 • Krachtige bewerkingstools

Aantal beelden per seconde

 • 5,3K-video met 60 fps
 • 4K-video met 120 fps
 • 2.7K-video met 240 fps
 • 1080p-video met 240 fps

Meegeleverde accessoires

 • HERO11 Black Mini Camera
 • Bevestigingsgesp
 • Duimscroef
 • Gebogen plakbevestiging
 • USB-C-kabel
 • Hard Shell Camera Case

De bij de GoPro HERO9 Black uitgebrachte Max Lens Mod is ook compatible met de nieuwe HERO11 Black voor Max HyperSmooth en 360° rechte horizon.