Micro SD kaart kopen?
© Kirill Umrikhin | SanDisk

Micro SD kaart kopen?

Wil je een micro SD kaart gaan kopen, bekijk dan eerst de onderstaande posts om de beste kaart voor jou GoPro en wensen te vinden.

De beste GoPro HERO10 geheugenkaarten

Welke geheugenkaart is geschikt voor mijn GoPro HERO10 Black-camera? De HERO10 Black verschilt niet veel van zijn voorganger, toch is een snel V30/U3 kaartje wel geadviseerd vanwege de hogere kwaliteit en resolutie. Daarnaast ondersteunt de HERO10 kaartjes tot 512GB.

GoPro geheugenkaarten

Welke geheugenkaart is geschikt voor mijn GoPro HERO-camera? Dat ligt allemaal aan wat je met je camera wilt gaan doen en welke camera je hebt.
In deze post probeer ik duidelijkheid te geven over welk kaartje het beste voor welke GoPro HERO-camera is.

De beste GoPro HERO9 geheugenkaarten

Welke geheugenkaart is geschikt voor mijn GoPro HERO9 Black-camera? De HERO9 Black verschilt niet veel van zijn voorganger, toch is een sneller kaartje wel geadviseerd vanwege de hogere kwaliteit. Daarnaast ondersteunt de HERO9 kaartjes tot 512GB.

De beste GoPro HERO8 geheugenkaarten

Welke geheugenkaart is geschikt voor mijn GoPro HERO8 Black-camera? Dat ligt een beetje aan wat je met je camera wilt gaan doen. De HERO8 Black verschilt niet veel van zijn voorganger dus het advies zal ongeveer het zelfde zijn.

De beste GoPro HERO7 geheugenkaarten

Welke geheugenkaart is geschikt voor mijn GoPro HERO7-camera? Dat ligt een beetje aan welke camera je hebt en wat je met je camera wilt gaan doen.
In deze post probeer ik duidelijkheid te geven over welk kaartje het beste voor welke GoPro HERO7-camera is.GoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.