GoPro HERO11 Black voor onder de € 375,-

Hoe kom je voor het minste geld aan een GoPro HERO11? Dat ga ik je hier helemaal uitleggen.

Dit werkt niet meer, met het nieuwe abonnement mag je pas na het verlengen een camera met korting kopen. Overigens geld de korting alleen op camera's van boven de € 399,99, dus alleen voor de HERO12 op het moment, de HERO11 en HERO10 krijg je geen korting meer op. Ik denk dat druk van de retailers hiertoe heeft geleid, die verkochten natuurlijk veel minder camera's de laatste jaren omdat die € 100 duurder waren dan direct bij GoPro.

Tot voor kort betaalde je voor de GoPro HERO11 Black bij GoPro zelf tussen de € 399,98 - € 449,98 inclusief een 1-jarig GoPro Subscriber abonnement. Bij alle overige aanbieders betaalde je de adviesprijs van € 549 voor de camera.

Het lijkt er op dat GoPro, wellicht gedwongen, gestopt is met de koppelverkoop van het GoPro Subscriber abonnement. In plaats daarvan betaald iedereen € 449,99 voor de camera zonder een "verplicht" abonnement. Het GoPro Subscriber abonnement is er nog steeds en kan je voor € 24,99 voor het eerste jaar afsluiten, daarna betaal je de normale prijs van € 49,99 per jaar.

Waarom een GoPro Subscriber abonnement?

Tot voor kort was het een no-brainer om het abonnement icm met de HERO11 Black er bij te nemen. Je kreeg € 150 - € 200 korting op de camera inclusief GoPro Subscriber. Zonder abonnement betaalde je zoals hierboven al gezegd € 549,99.
Maar waarom zou je nu nog een GoPro Subscriber abonnement afsluiten? GoPro Subscriber bied een aantal voordelen, moeiteloze back-ups, onbeperkte cloudopslag, zorgeloze vervanging van je camera en exclusieve kortingen op GoPro.com. Dit laatste maakt het nog steeds interesant om een GoPro Subscriber abonnement af te sluiten. Je krijgt namelijk tot 50% korting op accessoires gekocht op GoPro.com maar ook nog eens € 100 korting op een camera.

Wat moet je doen om zo goedkoop mogelijk een GoPro HERO11 te kopen?

Zo betaal je dus € 374,98 voor een GoPro HERO11 Black inclusief een GoPro Subscriber abonnement. Doe er je voordeel mee.