Een aftermovie laten maken van jouw GoPro beelden?
© Jonathon Reed | Unsplash

Een aftermovie laten maken van jouw GoPro beelden?

Aangezien je op deze site beland bent, is de kans groot dat jij in het bezit bent van een GoPro actie camera, of je hebt het geweldige idee om er een aan te schaffen. Misschien ben jij al op GoPro avontuur geweest en heb jij al filmmateriaal liggen van jouw reisavontuur, wintersport, strandvakantie of wat dan ook, maar wat is de volgende stap?

Aangezien je op deze site beland bent, is de kans groot dat jij in het bezit bent van een GoPro actie camera, of je hebt het geweldige idee om er een aan te schaffen. Misschien ben jij al op GoPro avontuur geweest en heb jij al filmmateriaal liggen van jouw reisavontuur, wintersport, strandvakantie of wat dan ook, maar wat is de volgende stap?

Waarschijnlijk had je goede bedoelingen om een toffe GoPro film te gaan monteren, maar dat is helaas nooit gebeurd! Dat komt omdat videobewerking een tijdrovend klusje is en misschien heb jij simpelweg die tijd, creativiteit en kennis daar niet voor. Daarom heeft Jouw Film een betaalbare filmbewerkingsservice opgericht voor GoPro avonturiers. Zij maken van jouw herinnering, een ware herbeleving.

GoPro aftermovie laten maken via Jouw Film.

Buiten dat je bij Jouw film voor een spotprijsje altijd de nieuwste GoPro van het moment kunt huren, kun je er dus ook terecht voor jouw filmmontage. Want laten we nou eerlijk zijn, die 100 losse filmpjes ga jij zelden of miss wel nooit meer zo even 1,2,3 afspelen. Nee, je wilt gewoon dat met één druk op de play button, al jouw mooie herinneringen worden afgespeeld, met jouw eigen persoonlijke muziek nummertje eraan toegevoegd, zodat jouw film jouw terug brengt naar die mooie sfeer van toen. En dat begrijpen ze bij Jouw film maar al te goed. Daar wordt van al jouw losse filmopnames een prachtig creatief geheel gemaakt met toepasselijke overgangen, titels, color grading en dat alles geëdit op de maat van de muziek zodat jij een super leuke aftermovie hebt die je met trots aan anderen kunt laten zien.

Hoe werkt de filmmontage service van Jouw Film?

Een voordeel van Jouw film is dat er niet zo moeilijk gedaan wordt over de hoeveelheid aan filmpjes die jij opstuurt. Zo kan je makkelijk 100 tot 150 filmpjes opsturen om vervolgens te laten monteren tot een geweldige aftermovie. Dit gaat erg handig door middel van bijv. Wetransfer.

Een film laten monteren kan in allerlei soorten en maten. Jouw filmpjes worden specifiek bewerkt naar wens. Heb je geen idee wat je wilt? Dan kun je Jouw Film ook carte blanche geven en maken ze er zelf een prachtig geheel van. Toch dat langdradige stuk eruit, dat onscherpe beeld aanpassen, het beeld wat stabiliseren, de kleuren wat meer eruit laten springen? Alles is mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creëren. Jouw Film verwerkt allerlei soorten video bestanden, van video’s opgenomen met een telefoon tot aan video’s gemaakt met een professionele camera of GoPro. Het monteren van jouw film verloopt in de volgende stappen;

  1. Jouw wensen bekijken. GoPro aftermovie laten maken via Jouw Film
  2. De filmpjes opsturen.
  3. Film materiaal analyseren.
  4. Bruikbaar beeldmateriaal spotten.
  5. Beeld, titels en muziek op maat editen met toepasselijke beeldovergangen.
  6. Geluidseffecten toevoegen.
  7. Eventueel kleur correctie.
  8. Uploaden en het resultaat laten zien.
  9. En van jouw herinnering, is een ware herbeleving gemaakt!

Wat zijn de kosten van een aftermovie laten editen?

Vergeleken met veel videomontage sites, vallen de prijzen bij Jouw film gelukkig erg mee.

Zo kost een aftermovie tot 5 min maar 90 Euro, tot 8 min 120 Euro en tot 11 min 150 Euro.

Wil jij meer weten over het laten monteren van een video? Of wellicht meerdere video's? Neem dan contact op met www.jouwfilm.nl of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Media

VIDEO EDITING SERVICE | Video montage service | www.jouwfilm.nl Jouw Film | YouTubeGoPro Tips

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.