GoPro HERO12 Black + Accessories Bundle

Ben je op zoek naar een actioncam die je avonturen vastlegt in ongelooflijke beeldkwaliteit? Dan is de GoPro Hero 12 Black met Accessoire Kit de perfecte keuze voor jou. Met deze kit krijg je een GoPro Hero 12 actioncam, 2 Enduro batterijen, een drijvende handgreep, een hoofdband en een compacte, aanpasbare draagtas.

De HERO12 Black is de beste HERO-camera die GoPro ooit heeft gemaakt. Het neemt GoPro's best-in-class beeldkwaliteit naar een hoger niveau met nieuwe HDR (High Dynamic Range) 5.3K en 4K video, verbeterde HyperSmooth 6.0 videostabilisatie en een toonaangevend 177° gezichtsveld met Max Lens Mod 2.0 (los verkrijgbaar). Andere nieuwe functies zijn een volledig opnieuw ontworpen stroombeheersysteem voor verbeterde thermische prestaties en tot 2x langere batterijduur1, en Bluetooth-audioondersteuning voor Apple AirPods en andere koptelefoons om geluid op te nemen en spraakopdrachten op afstand te geven. Er zijn ook pro-functies zoals het draadloos synchroniseren van meerdere HERO12's via timecode, geavanceerde kleurregelaars en meer. De HERO12 verpakt dit alles in GoPro's legendarische waterdichte, ultra-robuuste ontwerp om ervoor te zorgen dat je de opname krijgt, ongeacht de omgeving.

De HERO12 Black + Accessories Bundle bevat

 

HDR-video
De HERO12 Black is de eerste GoPro-camera die HDR-video kan opnemen. Dit betekent dat je meer details en kleuren in je opnames krijgt, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. HDR-video is vooral handig als je opneemt in de natuur, bij weinig licht of in situaties met veel contrast.

HyperSmooth 6.0
HyperSmooth 6.0 is de nieuwste versie van GoPro's videostabilisatietechnologie. Het zorgt ervoor dat je opnames vloeiend en stabiel zijn, zelfs als je veel beweegt. HyperSmooth 6.0 is perfect voor het opnemen van actiesporten, reizen en andere activiteiten waarbij veel beweging is betrokken.

177° gezichtsveld met Max Lens Mod 2.0
De Max Lens Mod 2.0 is een optionele accessoire voor de HERO12 Black die je een ultrabreed gezichtsveld van 177° geeft. Dit is perfect voor het opnemen van groepsfoto's, landschappen en actiesporten. De Max Lens Mod 2.0 corrigeert ook voor fisheye-vervorming, zodat je opnames er natuurlijk en professioneel uitzien.

Verbeterde thermische prestaties en batterijduur
De HERO12 Black heeft een volledig opnieuw ontworpen stroombeheersysteem dat de thermische prestaties en batterijduur verbetert. Dit betekent dat je langer kunt opnemen zonder dat je camera oververhit raakt, en dat je meer opnames kunt maken op één batterijlading.

Bluetooth-audioondersteuning
De HERO12 Black is de eerste GoPro-camera die Bluetooth-audioondersteuning heeft. Dit betekent dat je draadloze oordopjes zoals Apple AirPods kunt gebruiken om geluid op te nemen en spraakopdrachten op afstand te geven. Dit is vooral handig als je opneemt in situaties waarin je je handen vrij moet hebben, zoals tijdens het skiën, snowboarden of fietsen.

Pro-functies
De HERO12 Black heeft een aantal pro-functies die hem perfect maken voor professionele videoproducenten. Deze functies omvatten draadloze synchronisatie van meerdere HERO12's via timecode, geavanceerde kleurregelaars, en meer.

GoPro Subscriber

Wil je extra voordeel, wordt dan eerst GoPro Subscriber voor maar €24,99 het eerste jaar en geeft een hoop extra's. Naast de korting op de aanschaf van de bundel krijg je ook tot 50% korting op accessoires die je via gopro.com besteld. Daarnaast krijg je onbeperkte cloud opslag voor je beeldmateriaal en is je GoPro verzekerd tegen schade en verlies.

 • Onbeperkt gebruik van de Quik app
  Gebruik alle mogelijkheden van de GoPro Quik app om onvergetelijke video's te maken.
 • Onbeperkte cloudopslag.
  100% van je GoPro-opnames, 100% kwaliteit.
 • 30-50% korting op mounts & accessoires.
  Het beste voor minder. Geldt alleen voor aankopen die zijn gedaan op gopro.com.2
 • Je GoPro kapot? GoPro zal hem vervangen.
  Geen vragen gesteld. Wissel maximaal twee camera's per jaar uit voor hetzelfde model (HERO8 of nieuwer).

Meegeleverde accessoires

 • HERO12 Black Camera
 • Oplaadbare Enduro accu
 • Bevestigingsgesp
 • Duimscroef
 • Gebogen plakbevestiging
 • USB-C-kabel

Bouw de perfecte opstelling.

Compatibel met meer dan 40 bevestigingen, mods en accessoires.

Transformeer HERO12 Black in een creatieve krachtpatser.

 • Max Lens Mod 2.0
  Verbetert de prestaties met Max HyperSmooth voor onverwoestbare videostabilisatie en Max HyperView voor een 177° gezichtsveld.
 • Volta
  Volta, ultra veelzijdig door zijn ontwerp, is een premium batterijgrip en nog veel meer.
 • Media Mod
  Voeg een gericht microfoon, HDMI-poort, cold-shoe bevestigingen en meer toe om uw creatieve mogelijkheden te vergroten.
 • Light Mod
  Licht, sterk en waterbestendig. Levert breed, glad en egaal licht voor uw onderwerp onder elke omstandigheid.

1 Binnen uw thuis Wi-Fi-netwerk. GoPro-abonnement vereist. GoPro-abonnement beschikbaar in selectieve gebieden. Op elk moment annuleren. Bezoek gopro.com voor informatie en beschikbaarheid.
2 Van toepassing op aankopen die op GoPro.com zijn gedaan. Sommige accessoires zijn uitgesloten. Meer weten. Beperkt tot een maximum van 10 items per abonnementsverjaardag.
3 Ruil tot twee camera's per jaar in voor hetzelfde model (GoPro Max en HERO8 of later). Kosten zijn van toepassing. Alleen beschikbaar in deze landen.
4 Resultaat gebaseerd op testen met HERO12 Black met de bijgeleverde Enduro Battery die 4K120 video opneemt, in vergelijking met HERO10 Black met de bijgeleverde standaard batterij bij een temperatuur van 77°F (25°C).
* MicroSD-kaartrating v30 of UHS-3. Aanbevolen SD-kaarten.