GoPro HERO (2018)

De GoPro Hero is de ideale instap action cam voor het vastleggen van al jouw actievolle avonturen. De combinatie van het compacte formaat, mooie uitstraling en de intuïtieve bediening zijn ideaal om voor het eerst kennis te maken met GoPro of om je oude action cam te vervangen.

Intuïtieve en gemakkelijke bediening

Net als de GoPro HERO5 en HEOR6 heeft de HERO een waterdichte behuizing waarmee je tot 10 meter diepte kunt duiken. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie blijft het beeld scherp en stabiel, zelfs bij krachtig schudden. Bediening met het touchscreen is intuïtief en eenvoudig. Wijzig instellingen of bekijk foto's en video's. En wil je de handen vrij hebben? De GoPro Hero beschikt ook over spraakbesturing. Met je stem start en stop je eenvoudig opnames.

Hoge resolutie foto en video

De GoPro Hero filmt zowel in 1440p als full HD met 60fps. En dankzij de Auto Low Light-modus zijn de opnames bij weinig licht ook van een uitstekende kwaliteit. De camera maakt foto's met een resolutie van 10 megapixel. De GoPro Hero beschikt verder over diverse burst-opties, timelapse-functies en Wide Dynamic Range.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO

 • Bekroonde Beeldkwaliteit
  HD Video (1440p60 en 1080p60) en 10 megapixel foto's.
 • 5cm touchscreen
  Het gebruik van HERO is net zo eenvoudig als het gebruik van uw telefoon dankzij het aanraakscherm.
 • Stembediening
  Vertel HERO om de opname te starten en te stoppen, een foto te nemen, uit te schakelen en meer.
 • Waterdicht en robuust
  Waterbestendig tot 10 meter diep en ontworpen om overal naartoe te gaan waar je smartphone niet kan komen.
 • Videostabilisatie
  HERO beschikt over videostabilisatie die helpt de trilling te verminderen.
 • Compatibel met smartphones
  HERO stuurt uw foto's en video's naar de GoPro-app die voor u leuke, deelbare video's maakt, automatisch.
 • Bevestig op lichaam of uitrusting
  Compatibel met 30+ GoPro montage accessoires.

Dag en nacht, in weer en wind

De GoPro HERO6 Black is net als zijn voorganger duurzaam ontworpen en waterdicht tot 10 meter zonder behuizing. Zeer geschikt voor op het strand of aan het zwembad. De camera bevat een dubbel microfoonsysteem met geavanceerde ruisreductie. Zo blijft het geluid van de video ook goed te horen bij veel wind. Daarnaast heeft de camera speciale functies om goed te presteren bij weinig licht.

Gebruiksvriendelijkheid

De GoPro HERO heeft een éénknopsbediening en is daardoor zeer makkelijk in gebruik. Wil je camera liever handsfree besturen? Dat kan met de spraakbesturing. Door middel van eenvoudige spraakopdrachten maak je de perfecte video. Daarnaast heeft de GoPro HERO zowel Wi-Fi als Bluetooth ingebouwd. Hierdoor kun je de video’s gemakkelijk delen met je vrienden en familie. Ook zijn er meer dan 30 bevestigingen voor de GoPro HERO geschikt. Zo is het mogelijk van elk standpunt te filmen.

Capture - Create - Enjoy

Bewerk en deel je video’s met de apps van GoPro

Er zijn verschillende GoPro apps die je helpen bij het opslaan en bewerken van je video’s.
Met GoPro Desktop zet je gemakkelijk al je foto’s en video’s op je computer. Vervolgens kun je video’s bewerken en delen met je vrienden. De app is geschikt voor zowel Windows als Apple computers.
Met de GoPro Capture app kun je de GoPro action camera besturen en de beelden snel delen met je vrienden. GoPro Capture is er voor Android en iOS.
GoPro Quick is snelste manier op foto’s te bewerken en delen. De app analyseert je video’s en zoekt de beste momenten voor je uit. Vervolgens kun je er voor kiezen om filters of muziek toe te voegen. GoPro Quick is er voor Android en iOS.

Aantal beelden per seconde

 • 1440p met 60 fps
 • 1080p-video met 60 fps

Meegeleverde accessoires

Meegeleverde accessoires
 • HERO Camera
 • The Frame (HERO)
 • Oplaadbare accu (HERO)
 • Gebogen plakbevestigingen
 • Vlakke plakbevestiging
 • Bevestigingsgesp
 • USB-C-kabel

Alle accessoires van de HERO komen overeen met de HERO6/HERO5 Black, je kan je HERO6/HERO5 Black batterijen behuizingen, frames, etc allemaal ook voor de HERO gebruiken.

De GoPro HERO 2018 is het nieuwe instap model van GoPro. De camera zit op het prijspunt van de GoPro HERO5 Session maar heeft het formaat van de HERO5/HERO6 waardoor alle daarvoor bestemde accessoires ook voor de HERO gebruikt kunnen worden. Het grootste voordeel ten opzichte van de Session, de vervangbare accu.

Met een introductie prijs in de VS van $199 heeft GoPro nu op drie prijspunten een camera. De HERO5 Black kost $299 en het vlaggenschip de HERO6 Black zit op $399. In Nederland liggen de adviesprijzen op €219.99, €329.99 en €429.99.