GoPro HERO10 Black Creator Edition

De HERO10 Black Creator Edition is een alles-in-één krachtpatser voor het vastleggen van content die vloggen, filmen en live streamen gemakkelijker dan ooit maakt. Koop de GoPro HERO10 Black Creator Edition en bespaar tot € 305*!

Uw alles-in-één creatieve krachtpatser

Dit complete systeem beschikt over 5,3K-video van professionele kwaliteit, met een Emmy® bekroonde HyperSmooth 4.0-videostabilisatie, verbeterde audio, krachtige LED-verlichting en tot vijf uur full HD-opnamen in 1080p en tot vier uur opnamen in 4K per oplaadbeurt.

Koop de nieuwe GoPro HERO10 Creator Edition met 1-jarig abonnement op GoPro

BUNDEL BEVAT:

Volta Battery Grip twv € 129,99
Media Mod twv € 89,99
Light Mod twv € 49,99
32GB MicroSD-kaart twv € 24,99
Hard Shell Camera Case twv € 19,99

*) Ten opzichte van de adviesprijs van de losse camera is het een behoorlijke korting maar ook als je de huidige verkoopprijzen bekijkt heb je nog een aardig voordeel. Voor de losse HERO10 inclusief een jaar GoPro Subscriber betaal je nu € 379,98. Voor nog geen € 189 meer krijg je er €270 aan extra accessoires bij, een extra voordeel van € 81. Je koopt de nieuwe Volt Battery Grip en de Light Mod en krijgt de Media Mod er zeg maar gratis bij.GoPro Subscriber

Bij deze bundel is ook het GoPro abonnement inbegrepen. Dit abonnement kost €49,99 per jaar en geeft een hoop extra's. Naast de korting op de aanschaf van de bundel krijg je ook tot 50% korting op accessoires die je via gopro.com besteld. Daarnaast krijg je onbeperkte cloud opslag voor je beeldmateriaal en is je GoPro verzekerd tegen schade en verlies.

Onbeperkte cloudopslag.
100% van je GoPro-opnames, 100% kwaliteit. GoPro PLUS cloudopslag ondersteunt geen inhoud die is vastgelegd met GoPro Fusion.

Je GoPro kapot? GoPro zal hem vervangen.
Geen vragen gesteld. Wissel maximaal twee camera's per jaar uit voor hetzelfde model (Fusion en HERO5 of later).1

30-50% korting op mounts & accessoires.
Het beste voor minder. Geldt alleen voor aankopen die zijn gedaan op gopro.com.2

Hollywood in je hand.

De baanbrekende HERO10 Black met een ongelooflijke beeldkwaliteit. Een super veelzijdige handgreep met oplaadfunctie voor de hele dag en bediening met één hand. Tal van montageopties. Licht. Geluid. En onbeperkte cloudback-up. Het is alles wat je nodig hebt om je meesterwerk te maken.

Maak opnamen als een pro met onwerkelijke 5K.

Dankzij de ultrascherpe 5,3K-videoresolutie ziet alles wat je opneemt er professioneel uit, met verbeterde prestaties bij weinig licht en 19,6 megapixel framegrijpers van video.

Emmy® bekroonde stabilisatie.

2021 Technology & Engineering Emmy® Award in camerasensor en softwarestabilisatie
Geavanceerde HyperSmooth 4.0 is ingebouwd en houdt al uw opnamen vloeiend, ongeacht hoe ruw u opnamen maakt.

2021 Technology & Engineering Emmy® Award in camerasensor en softwarestabilisatie.

Vermogen om de hele dag te filmen en fotograferen.

De Creator Edition heeft een veelzijdige batterijgreep boordevol ingebouwde functies.

 • Uitgebreid batterijvermogen
  Gevoede grip wordt gecombineerd met de batterij van uw camera voor 4 uur opnametijd van 4K/30.
 • Bediening met één hand
  Geïntegreerde cameraknoppen voor eenvoudige bediening met één hand.
 • Ingebouwd statief
  Klap de statiefpoten uit voor time-lapse, een groepsfoto of een andere stabiele opname.
 • Draadloze afstandsbediening
  Maak de handgreep los en bedien uw camera tot op 98 ft afstand.


GoPro HERO10 Black

HERO10 Black heeft een beestachtige 23,6 MP-sensor voor 5,3K-video en 23 MP-foto's. Voeg een nieuw frontdisplay toe, een touchscreen achteraan met touchzoom, 30% langere batterijduur en HyperSmooth 4.0 en je krijgt meer van alles waar je van houdt.

HyperSmooth 4.0 is beschikbaar in alle filmstanden en er is automatische horizon correctie aan toegevoegd aan de liniere stand*. Met de HERO9 Black ging dat soms nog maar tot 27° maar nu gebeurt dat in alle standen tot 45°. De filmpjes uit de camera hebben direct een rechte horizon wat het nog makkelijker maakt voor de doorsnee gebruiker die geen tijd heeft om uren aan nabewerking te spenderen.

Alle Mods van de HERO9 Black werken ook vlekkeloos met de nieuwe HERO10 Black, alleen voor de Max Lens Mod moet nog een software update komen die in het najaar word verwacht.

* Met de MAX Lens Mod heb je automatische horizon correctie in alle film standen en deze werkt 360°. Je kan een salto maken maar de horizon blijft recht. Vet!

GoPro HERO10 Black Creator Edition

Meegeleverde accessoires

 • HERO10 Black Camera
 • Oplaadbare accu (HERO10 Black)
 • Bevestigingsgesp
 • Duimscroef
 • Gebogen plakbevestiging
 • USB-C-kabel
 • Hard Shell Camera Case

Over gopro.com

De officiele GoPro website, gopro.com, is een globale internationale website. In Nederland worden de orders in Brabant afgehandeld en verzonden. Je betaald dus géén extra btw of invoerrechten.
Betalen kan eenvoudig met iDeal tenzij je een GoPro Subscriber abonnement wilt afsluiten, dan zul je met een (virtuele) creditcard moeten betalen.
Zelf gebruikt ik de virtuele travel card van bunq en hier heb ik goede ervaringen mee. Eenvoudig met iDeal geld op de kaart zetten en die dan weer gebruiken voor een online aankoop.

1 Er geld een eigen risico. De hoogte hiervan is afhankelijk van het model van de camera. Meer informatie
2 Korting varieert van 30%-50% en is niet van toepassing op producten van derden (o.a. PolarPro en SanDisk) en ook niet op uitverkoop artikelen. Meer informatie