GoPro Max Lens Mod
GoPro Max Superview Horizon Lock © YouTube | Chillwaving

GoPro Max Lens Mod

Maximaliseer je stabilisatie en gezichtsveld met de Max Lens Mod. Het verbetert direct je HERO9 Black met Max HyperSmooth voor onbreekbare videostabilisatie tot 2,7K60 en een ultrabrede 155˚ FOV digitale lens - de breedste ooit op een HERO camera.

De krachtige horizonvergrendeling houdt zowel horizontale als verticale opnamen vlak en stabiel, zelfs als je camera buiten het midden is gemonteerd of een volledige 360°-rotatie heeft tijdens de opname. Dit maakt de HERO9 in combinatie met de Max Lens Mod perfect voor motor rijders en fietsers.

Waar ik in het verleden een 1-assige gimbal zou adviseren voor op de motor adviseer ik nu gewoon de HERO9 Black + Max Lens Mod. 1-assige gimbals zijn haast niet meer verkrijgbaar, en nu heb je geen extra hardware nodig die weer ruimte in neemt. Draai de Max Lens Mod op je HERO9 Black en monteer je GoPro met een RAM Mount ergens op je motor en rijden maar.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO9 Black Max Lens Mod

  • Max HyperSmooth voor onbreekbare videostabilisatie tot 2,7K60
  • Ultrabrede hoek 155˚ FOV voor verbeterd perspectief en verbeterde scherptediepte
  • Horizonvergrendeling houdt uw video's op de horizontale of verticale as, zelfs als uw camera buiten het midden is gemonteerd of 360° kan worden gedraaid.
  • Max Timewarp voor onze soepelste TimeWarp video tot nu toe.
  • Waterdicht tot 5M bij installatie op HERO9 Black1
  • Eenvoudige, gereedschapsloze installatie en demontage

1 Max Lens Mod is waterdicht, maar wordt niet aanbevolen voor onderwatergebruik vanwege de beeldvervorming.

Image Credit: Long IslanderGoPro Tips

Voor de beste grip plak je de adhesive mounts op een schoon en glad oppervlak, bij voorkeur op kamertemperatuur.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.