Seasucker action cam RAM Mount
© André Tournigan

Seasucker action cam RAM Mount

Seasucker's camerabevestiging is de droom van elke fotograaf - monteer je actioncam, DSLR en alles daartussenin stevig met deze krachtige 11,4cm vacuümbevestiging. De verstelbaarheid is te danken aan een RAM®-voet met een GoPro camera kogel; richt hem waar je wilt en draai de RAM-arm vast om deze op zijn plaats te vergrendelen.

Seasucker zuignappen lenen zich voor een bijna oneindig aantal toepassingen. Het komt erop neer dat als je iets op een stijf, niet-poreus oppervlak moet bevestigen zonder gaten te boren, dit de beste manier is om dit te doen. De zuignappen van Seasucker zijn vooral bekend van de fietsdragers die o.a. door de Jumbo-Visma wiellerploeg worden gebruikt, maar zijn ook perfect om je fiets of skies op je Porsche mee te nemen. Daarnaast lenen ze zich ook uitstekend voor het bevestigen van een camera.

Om het gemakkelijker voor je te maken om van deze Seasucker jouw oplossing te maken, hebben ze sleufgaten in de bovenkant voor het vastschroeven van wat je er ook op monteert plus een roestvrijstalen inzetstuk met schroefdraad (1/4-20/ zgn cameradraad).

De 11,4cm Seasucker-vacuümmontage kan tot 45 kg trekken. Alle metalen onderdelen zijn van hoogwaardig roestvrij staal, zelfs de veren in de pomp, voor extra duurzaamheid in de elementen. Beschermkap inbegrepen.

Zuignap met grote 11.4 cm diameter is voorzien van RAM Mounts kogel-klemarm systeem met kogel en 1/4-20 (camera-) uitwendige schroefdraad.

Met het vacuumpompje bevestigt je de zuignap op rechte, niet-poreuze oppervlaktes. De rode band waarschuwt als het vacuum verloopt en er bijgepompt moet worden! Met het oplichten van de tab wordt het vacuum verbroken en kan de zuignap verwijderd worden.

De Seasucker zuignap is los te koop, handig als je al een aantal RAM Mount producten hebt maar, de Nederlandse specialist op gebied van RAM Mounts, emounting.nl, heeft ook een complete set met alles er bij om direct met een GoPro camera te gebruiken.

Image GalleryGoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om zo de ISO laag te houden en ruis te verminderen.