Seasucker action cam mount

Seasucker action cam mount

Seasucker's camerabevestiging is de droom van elke fotograaf - monteer je actioncam, DSLR en alles daartussenin stevig met deze krachtige 11,4cm vacuümbevestiging. Dankzij de ibegrepen GoPro mount heb je een hele compact oplossing om je GoPro ergens op vast te zetten.

Seasucker zuignappen lenen zich voor een bijna oneindig aantal toepassingen. Het komt erop neer dat als je iets op een stijf, niet-poreus oppervlak moet bevestigen zonder gaten te boren, dit de beste manier is om dit te doen. De zuignappen van Seasucker zijn vooral bekend van de fietsdragers die o.a. door de Jumbo-Visma wiellerploeg worden gebruikt, maar zijn ook perfect om je fiets of skies op je Porsche mee te nemen. Daarnaast lenen ze zich ook uitstekend voor het bevestigen van een camera.

Om het gemakkelijker voor je te maken om van deze Seasucker jouw oplossing te maken, hebben ze sleufgaten in de bovenkant voor het vastschroeven van wat je er ook op monteert plus een roestvrijstalen inzetstuk met schroefdraad (1/4-20/ zgn cameradraad).

De 11,4cm Seasucker-vacuümmontage kan tot 45 kg trekken. Alle metalen onderdelen zijn van hoogwaardig roestvrij staal, zelfs de veren in de pomp, voor extra duurzaamheid in de elementen. Beschermkap inbegrepen.

Met het vacuumpompje bevestigt je de zuignap op rechte, niet-poreuze oppervlaktes. De rode band waarschuwt als het vacuum verloopt en er bijgepompt moet worden! Met het oplichten van de tab wordt het vacuum verbroken en kan de zuignap verwijderd worden.

De Seasucker zuignap is los te koop, handig als je al een aantal RAM Mount producten hebt maar, de Nederlandse specialist op gebied van RAM Mounts, emounting.nl, heeft ook een complete set met alles er bij om direct met een GoPro camera te gebruiken.GoPro Tips

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.