GoPro Media Mod voor HERO8

Verander je HERO8 Black in een productie-krachtpatser met de mountable Media Mod. De Mod is ideaal voor vloggers als je de Display Mod toevoegd, en met de 3,5 mm microfoon aansluiting kan je ook gemakkelijk een clip-on microfoon aansluiten. Film je veel in het donker dan is de Light Mod een uitkomst.

De Media Mod beschikt over een ingebouwde directionele microfoon en een 3,5 mm microfoonpoort voor je favoriete externe microfoons. Gebruik de HDMI-out-poort voor het eenvoudig afspelen op tv of direct opnemen op een HDMI-recorder. Hij beschikt ook over twee flitsschoenen om lichten, microfoons of LCD-schermen aan te bevestigen.

  • De ingebouwde directionele microfoon levert kristalhelder geluid en vermindert wind- en omgevingsgeluid
  • 2 flitsschoenen om je favoriete lampen, microfoons of LCD-schermen aan te bevestigen
  • Met de 3,5 mm microfoonpoort kan je een externe microfoon toevoegen voor verbeterde audio
  • HDMI-uit-poort om uw beelden te bekijken of af te spelen
  • Uniek en compact omhullend ontwerp voegt draagbare uitbreidbaarheid toe en zorgt voor eenvoudige montage
  • Speciaal ontworpen voor gebruik met Display Mod en Light Mod voor HERO8 Black en compatibel met accessoires van derden

De ingebouwde USB-C poort kan worden gebruikt om de camera continue onder stroom te zetten zodat je lange opnames kan maken zoals bijvoorbeeld een dashcam. Als de camera aan het filmen is dan zal de externe stroom bron worden gebruikt en de accu zal niet bijgeladen worden. Stop je met filmen dan wordt de accu opgeladen.

Op de motor of in je sportieve auto zou je een externe microfoon bij de uitlaat kunnen plaatsen en deze op de Media Mod aansluiten voor extre vet geluid.