Nieuwe GoPro HERO10 Black Creator Edition op komst
© GOPRO, Inc.

Nieuwe GoPro HERO10 Black Creator Edition op komst

Het was even stil bij GoPro wat betreft nieuwe producten maar deze week komt dan eindelijk de nieuwe selfie stick met accu uit waar we vorig jaar augustus al over schreven. Deze wordt gebundeld in de nieuwe GoPro HERO10 Black Creator Edition.

Vorig schreven we in onze post over de gelekte GoPeo HERO10 afbeeldingen al dat er ook een FCC report ligt van een nieuwe selfie stick.

Bron: FCCBij de FCC is het erg stil, mogelijk heeft GoPro weten te regelen dat de uitslagen pas na de release worden gepubliseerd. In het verleden zag je de FCC reports in mei of juni op de site staan en kwam de camera in september/oktober op de markt. Nu is er niks anders te zien dan een mogelijke nieuwe GoPro accessoires, een Grip met Bluetooth Low Energy en een 4900mAh accu.

@konrad_it heeft wel vaker inside info en beeld zoals de animatie hier boven.

Het ziet er naar uit dat deze grip deze week beschikbaar komt in de nieuwe GoPro HERO10 Black Creator Edition. Wat er precies in deze bundel zit is nog niet duidelijk, het is een "ultieme alles-in-één-suite voor het maken van content" en gaat € 568 kosten wat een voordeel zou zijn van € 305 op de normale prijs. Als alles op de foto's in deze bundel zit dan gaat het om een GoPro HERO10 Black, Media Mod, Light Mod en de nieuwe "Grip Mod".

Image Gallery


Auteur

Michael Rosa
Michael Rosa
http://xiphias.photography

Waar komt mijn kennis vandaan? Ik fotografeer al zo'n 20 jaar met een DSLR. Begonnen met een Canon EOS 300D en inmiddels de Canon EOS 1D serie. Als fotograaf begonnen met luchtvaart fotografie en later de sport- en concertfotografie ingerold wat ik nog regelmatig doe.

In die periode heb ik ook 5 jaar voor een grote elektronica keten gewerkt als fotografie expert en daar ben ik in aanraking gekomen met de GoPro camera's. Hier veel informatie over opgedaan om de klanten goed te kunnen adviseren. En na de aanschaf van mijn eerst GoPro natuurlijk ook over de eigen ervaringen kunnen vertellen.
In die tijd was ik volgens de Nederlands GoPro importeur de beste GoPro verkoper van Nederland.

Nadat ik bij deze keten weg ging om weer in de IT te gaan werken bleef het kennis delen en adviseren toch kriebelen en zo is deze blog dan ook begonnen. Het adviseren en helpen van anderen met mijn ervaringen.

Ik hoop dat je wat aan deze post hebt gehad en het je verder heeft kunnen helpen.GoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.