GoPro HERO9 Black Bundel

ACTIE AFGELOPEN! De zomer is in aantoch en dat is altijd een mooie tijd om vast te leggen. Zat je al te denken om een GoPro camera mee te nemen op je vakantie in eigen land dan is dit misschien wel het moment om hem aan te schaffen. Koop de GoPro HERO9 Bundel inclusief GoPro abonnement en bespaar minimaal € 150!

Met deze bundel kan je als beginnende GoPro gebruiker direct aan de slag deze zomer. Ook voor de gevorderde gebruiker die nog wat accessoires op zijn of haar verlanglijstje heeft staan en wilt upgraden naar de HERO9 kan dit aantrekkelijk zijn.


Koop de nieuwe HERO9 Bundle met 1-jarig abonnement op GoPro

BUNDEL BEVAT:

The Handler twv € 29,99
Magnetic Swivel Clip twv € 24,99
Extra Batterij twv € 19,99
32GB MicroSD-kaart twv € 24,99
Camera Case twv € 19,99GoPro Subscriber

Bij deze bundel is ook het GoPro abonnement inbegrepen. Dit abonnement kost €49,99 per jaar en geeft een hoop extra's. Naast de korting op de aanschaf van de bundel krijg je ook tot 50% korting op accessoires die je via gopro.com besteld. Daarnaast krijg je onbeperkte cloud opslag voor je beeldmateriaal en is je GoPro verzekerd tegen schade en verlies.

Onbeperkte cloudopslag.
100% van je GoPro-opnames, 100% kwaliteit. GoPro PLUS cloudopslag ondersteunt geen inhoud die is vastgelegd met GoPro Fusion.

Je GoPro kapot? GoPro zal hem vervangen.
Geen vragen gesteld. Wissel maximaal twee camera's per jaar uit voor hetzelfde model (Fusion en HERO5 of later).1

30-50% korting op mounts & accessoires.
Het beste voor minder. Geldt alleen voor aankopen die zijn gedaan op gopro.com.2GoPro HERO9 Black

De GoPro HERO9 Black heeft een beestachtige 23,6 MP-sensor voor 5K-video en 20 MP-foto's. Voeg een nieuw frontdisplay toe, een touchscreen achteraan met touchzoom, 30% langere batterijduur en HyperSmooth 3.0 en je krijgt meer van alles waar je van houdt.

HyperSmooth 3.0 is beschikbaar in alle filmstanden en er is automatische horizon correctie aan toegevoegd aan de liniere stand*. Met de HERO8 Black ging dat nog via Quik maar nu gebeurt dat in de camera. De filmpjes uit de camera hebben direct een rechte horizon wat het nog makkelijker maakt voor de doorsnee gebruiker die geen tijd heeft om uren aan nabewerking te spenderen.

Met de introductie van de GoPro HERO8 Black zijn er ook een aantal Mods geintroduceerd, deze werken vlekkeloos met de nieuwe HERO9 Black en voor de HERO9 Black zijn er ook nog extra lens Mods om de kijkhoek fysiek te veranderen.

* Met de MAX Lens Mod heb je automatische horizon correctie in alle film standen en deze werkt 360°. Je kan een salto maken maar de horizon blijft recht. Vet!

De accu van de GoPro HERO9 heeft 40% meer capaciteit en levert 30% extra levenduur.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO9 Black

 • 5K Video
  Maak verbluffende video's met een resolutie tot 5K, perfect voor het behouden van serieuze details, zelfs bij het inzoomen. Met een nieuwe 23,6 MP-sensor die een absolute krachtpatser is, zorgt HERO9 Black voor levensechte beeldscherpte, vloeiende bewegingen en horizoncorrectie.
 • 20MP Foto met SuperPhoto
  Leg scherpe foto's van professionele kwaliteit vast met een helderheid van 20 MP. En met SuperPhoto kan HERO9 Black automatisch de beste beeldverwerking voor je kiezen, dus het is supergemakkelijk om de foto te maken.
 • Uitbreidbaar Mods-systeem
  Met HERO9 Black-mods heb je opties. Wilt u een lens die u horizonvergrendelde beelden en onbreekbare stabilisatie geeft? Koop Max Lens Mod. Wilt u uw onderwerp belichten? Light Mod is voor jou. Wil je microfoons en zelfs meer sluit deze aan op de Media Mod.
 • Ingebouwde montage
  Nooit meer een apart frame dragen. Klap gewoon de inklapbare vingers uit, bevestig uw camera aan een willekeurige houder en u kunt aan de slag.
 • Display voor + touchscreen achter
  Een nieuw, groter touchscreen aan de achterkant met touch-zoom op de HERO9 Black zou meteen vertrouwd moeten aanvoelen en een oogverblindend nieuw frontdisplay zorgt voor een gemakkelijke framing en intuïtieve camerabediening.
 • Krachtige Batterij
  30% langere levensduur van de batterij dankzij een grotere 1720 mAh-batterij. Hierdoor kun je meer fotograferen zonder de batterijen te vervangen en kun je genoeg sap pakken om je camera door de kou heen van stroom te voorzien.
 • HyperSmooth 3.0
  Ervaar ultieme vloeiendheid met onze meest geavanceerde videostabilisatie ooit. HyperSmooth 3.0 maakt horizontale nivellering en boost in de camera in alle instellingen mogelijk.
 • Horizon nivellering
  Horizontale nivellering in de camera (tot 45% kanteling) is nu mogelijk met de nieuwe digitale lens Linear + Horizon Leveling, waardoor uw opnamen stabiel en recht blijven.
 • TimeWarp 3.0
  Neem betoverende time-lapse-scènes op terwijl u zich verplaatst, te voet of waar dan ook. TimeWarp 3.0 verdicht de tijd en legt momenten vast als niets anders. Speed Ramp is een nieuwe mogelijkheid waarmee u Real Speed (nu met audio) of Half Speed kunt selecteren.
 • Intuïtief Touchscreen
  Wees een vlotte operator. Met een touchscreen is het gemakkelijk om uw camera te bedienen. Of kadreer je foto, speel beelden af en maak een selfie in de HERO-modus.

Meegeleverde accessoires

 • HERO9 Black Camera
 • Oplaadbare accu (HERO9 Black)
 • Bevestigingsgesp
 • Duimscroef
 • Gebogen plakbevestiging
 • USB-C-kabel
 • Casey LITE

Extra accessoires

Over gopro.com

De officiele GoPro website, gopro.com, is een globale internationale website. In Nederland worden de orders in Brabant afgehandeld en verzonden. Je betaald dus géén extra btw of invoerrechten.
Betalen kan eenvoudig met iDeal tenzij je een GoPro Subscriber abonnement wilt afsluiten, dan zul je met een (virtuele) creditcard moeten betalen.
Zelf gebruikt ik de virtuele travel card van bunq en hier heb ik goede ervaringen mee. Eenvoudig met iDeal geld op de kaart zetten en die dan weer gebruiken voor een online aankoop.

1 Er geld een eigen risico. De hoogte hiervan is afhankelijk van het model van de camera. Meer informatie
2 Korting varieert van 30%-50% en is niet van toepassing op producten van derden (o.a. PolarPro en SanDisk) en ook niet op uitverkoop artikelen. Meer informatie