GoPro LCD Touch BacPac

De LCD Touch BacPac is een verwisselbare touch display die moeiteloos aan de achterkant van jouw GoPro bevestigd wordt voor extra controle en toegankelijkheid. Hij is perfect om video's en foto's terug te kijken op je camera, inclusief audio en slow-motion playback.

Zie wat jouw camera ziet om shots met meer zelfvertrouwen te nemen. Camera instellingen aanpassen is makkelijk dan ooit te voren, druk simpel op het scherm. Als je hem gebruikt met Hero4 camera's kan je modi selecteren en door menu's heen navigeren met simpele vegen over het scherm.

Dit was een van mijn eerste accessoires die ik samen met mijn GoPro HERO3+ Black heb gekocht en nog geen dag spijt van gehad. Erg handig om je GoPro mee in te stellen en ook te zien wat je filmt. Inmiddels heb ik een Removu P1 die van de LCD Touch BacPac een remote schermpje maakt.
In 2014 betaalde ik nog € 99,95 voor de LCD Touch BacPac, tegenwoordig zie je hem voor rond de € 85,- maar, een aantal vestigingen van BCC hebben er nog een liggen en willen er van af voor maar € 5,-.