GoPro BacPac Extension Cable

Bedien je GoPro LCD Touch BacPac nu vanaf een afstandje met de BacPac Verlengkabel! Dankzij de bijna 1 meter lange kabel kun je nu eenvoudig vanaf een afstand je instellingen wijzigen en daarnaast is ook de GoPro Battary BacPac erop aan te sluiten!

Nog zo'n handige accessoire hebbeding is de BacPac Extension Cable. Dit is een kabel van ongeveer 1 m die je in je GoPro-poort prikt en aan de andere kant kan je dan een van de BacPacs prikken. Nu kan je de GoPro ergens op je fiets monteren en met de BacBac Extension Cable de LCD BacPac op je stuur bevestigen zodat je de camera op die mannier kan bedienen. Zit je GoPro op een selfie stok dan kan je de LCD BacPac bij het handvat bevestigen en zo zien wat je aan het filmen bent. Dit kan natuurlijk met een mobiele telefoon, maar dan is je accu ook weer sneller leeg.

Zit je GoPro ergens op een lastig bereikbaar plekje zoals hierboven an beschreven, dan kan je via de BacPac Extension Cable de Battery BacPac op een toegankelijke plek bevestigen en zo makkelijk verwisselen.

De GoPro BacPac Extension Cable was oorspronkelijk rond de € 70,- maar bij fonQ koop je hem nu al voor maar € 5,99, een leuk schoen cadeautje.

De GoPro BacPac Extension Cable is geschikt voor de HERO3, HERO3+ en HERO4.