Black Friday aanbiedingen 2020
© GOPRO, Inc.

Black Friday aanbiedingen 2020

Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan al zijn er al genoeg winkels die deze week een Cyber Week houden. Hier een overzicht van de verschillende GoPro gerelateerde aanbiedingen.

GoPro

Abonneer je op GoPro en ontvang de HERO9 Black-bundel met The Handler, een magnetische draaiclip en SD-kaart van 32 GB voor slechts € 379,98. Deze aanbieding is inclusief 1-jarig abonnement op GoPro. Nu kopen.

gopro.com

GoPro

Grijp je kans tijdens deze Black Friday en Cyber Monday – ontvang de GoPro HERO9 Black voor slechts € 429,99 en krijg een SD-kaart van 64 GB en een extra accu cadeau (zolang de voorraad strekt). Geniet van 5K-video, 20MP-foto’s, dubbele lcd-schermen en meer.

gopro.com

RAM Mounts

RAM Mounts leverancier Emounting heeft deze Black Friday een aanbieding met complete X-Grip mobiele telefoon houder sets voor o.a. op de motor of zuignap voor in de auto. Koop hier een GoPro HERO Adapter bij en je pakt twee vliegen in een klap.

emounting.nl

Deze lijst wordt deze dagen continue bijgehouden. Mocht je ergens nog meer GoPro gerelateerde aanbiedingen hebben gezien laat dan een berichtje achter en dan zal ik deze toevoegen.GoPro Tips

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.