RAM Mount Tough-Strap™ Stuurstang Ball Base

Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare stuurhouder voor je fiets of motorfiets? Dan ben je bij de RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base aan het juiste adres. Deze houder is geschikt voor elk type stuur en kan worden gebruikt voor een breed scala aan apparaten, van GPS-apparaten en smartphones tot camera's en tablets.

Robuust en betrouwbaar

De RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om jarenlang mee te gaan. De houder heeft een laag profiel, waardoor hij niet in de weg zit tijdens het fietsen of motorrijden.

Diverse stuurmaten

De RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base wordt geleverd met twee verschillende maten straps om aan te passen aan verschillende stuurmaten. De lange band is geschikt voor stuurmaten tussen 3,17 en 3,49 cm, terwijl de korte band geschikt is voor stuurmaten tussen 2,22 en 2,54 cm. Daarnaast is er een extra rubberen strip bijgeleverd die je kunt gebruiken om het diameterbereik van 2,54 tot 2,86 cm in te korten voor een nog betere pasvorm op je stuur.

B-maat kogelbasis

De RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base wordt geleverd met een B-maat kogelbasis. Dit betekent dat je elke RAM B-maat socket arm en accessoirehouder kunt bevestigen om je stuurbevestiging compleet te maken. Hierdoor is deze houder geschikt voor een breed scala aan apparaten.

Voordelen:

  • Robuust en betrouwbaar
  • Geschikt voor elk type stuur
  • Diverse stuurmaten
  • B-maat kogelbasis

Nadelen:

  • Kan prijzig zijn

Hoe monteer je de RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base?

De montage van de RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base is eenvoudig. Volg deze stappen:

  1. Kies de juiste strap voor je stuurmaat.
  2. Plaats de strap om het stuur.
  3. Draai de knop aan de strap om de houder vast te zetten.

Welke accessoires zijn er beschikbaar voor de RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base?

Er zijn een breed scala aan accessoires beschikbaar voor de RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base. Zo kun je bijvoorbeeld een socket arm en accessoirehouder kopen om je GPS-apparaat, smartphone, camera of tablet te bevestigen.

De RAM Mounts RAP-B-460U Handlebar Ball Base is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een robuuste en betrouwbare stuurhouder voor zijn fiets of motorfiets. De houder is geschikt voor elk type stuur en kan worden gebruikt voor een breed scala aan apparaten.