RAM voorvork bevestiging met GoPro adapter

Een kant-en-klare GoPro set voor bevestiging op je motor. Met de balhoofd bevestiging van RAM Mount is het nu ook mogelijk om een camera centraal op de motor te bevestigen. Met behulp van een op maat te maken rubberen pin kan je deze mount monteren in de holte van het balhoofd van de voorvork.

Wil je graag een camera op de motor bevestigen?

Dat is super eenvoudig met de RAM Mount RAM-B-176-GOP1U GoPro-set. De complete en kant-en-klare set bestaat uit een vorksteelbasis, dubbele arm, bal met een diameter van 1 inch en aangepaste GoPro-adapter. De adapter wordt rechtstreeks aan de onderkant van de camera bevestigd.

De RAM Mount GoPro met balhoofdsteun maakt het mogelijk om een camera centraal op je motor of mountainbike vast te maken. Je monteert de RAM-B-176-GOP1U set eenvoudig met een op maat te maken rubberen pin in de cilindrische opening van de kroonplaat van je voorvork. Je kunt trillingvrij filmen vanuit het midden van je motor of fiets! De set is compatible met de GoPro HERO-serie. Je kunt de lengte van de arm kiezen, variërend van 6 cm tot 15 cm.

 

Deze zeer betrouwbare set is geschikt voor een vorkbuis opening met een afmeting tussen de twaalf en twintig of 28 millimeter. De RAM-B-176-GOP1U set is geschikt voor verschillende motoren van o.a. BMW, Can-Am, Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph en Yamaha.

De RAM Mounts RAM-B-176-GOP1U GoPro set bestaat uit:

Koop de RAM Mounts RAM-B-176-GOP1U GoPro-set bij Emounting.nl voor € 53,95.