GoPro HERO11 Black Mini Dive Housing

GoPro HERO11 Black Mini Dive Housing

De HERO11 Black Mini is robuust en waterdicht, maar deze stoere behuizing is geschikt voor alles wat je maar kunt bedenken. Hij beschermt tegen vuil en rondvliegend puin tijdens intense actie - plus, hij is waterdicht tot 60m en perfect voor diep water duiken.

Top 5 Beste Externe Microfoons voor GoPro Camera's

Top 5 Beste Externe Microfoons voor GoPro Camera's

Hoe kan je de audio kwaliteit van je GoPro opnames verbeteren? In dit artikel lees je wat de top 5 microfoons zijn en hoe je die kan gebruiken.

Handleiding voor TimeWarp 3.0: Snelheid aanpassen en bewerken van video's

Handleiding voor TimeWarp 3.0: Snelheid aanpassen …

Deze handleiding is bedoeld om je te helpen bij het begrijpen van TimeWarp 3.0 en het bewerken van TimeWarp 3.0-video's. Het zal een stapsgewijze handleiding bieden over hoe je de snelheid in TimeWarp 3.0 kunt aanpassen en geeft enkele tips en trucs voor het bewerken van TimeWarp-video's.

Manfrotto PIXI Xtreme Mini Statief met GoPro mount

Manfrotto PIXI Xtreme Mini Statief met GoPro mount

Geef je GoPro rotsvaste ondersteuning onderweg. De Manfrotto PIXI Xtreme is de perfecte keuze voor sportliefhebbers, reisfotografen en videografen die op zoek zijn naar een lichtgewicht statief met kop. De PIXI komt nu met een nieuw ontwerp en een GoPro statiefadapter zodat je je GoPro en andere action cams kunt...

GoPro vergelijken, alle modellen op een rijtje

GoPro vergelijken, alle modellen op een rijtje

Er zijn al heel wat verschillende GoPro modellen gemaakt en op dit moment kun je nog een aantal oudere modellen kopen en de HERO11 Black is onderweg. Welke GoPro moet je nou kopen? Hier kan je alle modellen met elkaar vergelijken.

GoPro HERO11 Black Mini

GoPro HERO11 Black Mini

HERO11 Black Mini Flitsaanbieding! Tot en met vrijdag voor maar €249! Dat is een extra voordeel van €100!!!. Deze loopt tot en met vrijdag. Mocht je in de markt zijn voor deze kleine broer van de HERO11 Black dan is het nu de tijd om deze aan te schaffen.

GoPro Dual Battery Charger + Enduro Batteries

GoPro Dual Battery Charger + Enduro Batteries

Laad gemakkelijk twee GoPro-batterijen tegelijk op en geef je camera een extra boost. Dit pakket bevat een dubbele lader en twee geavanceerde Enduro-batterijen die de prestaties van je HERO11, HERO10 of HERO9 Black in koud weer drastisch verbeteren, zodat je ski-, snowboard- en andere winteropnamen kunt maken bij lagere temperaturen...

GoPro Enduro Battery 2-pak

GoPro Enduro Battery 2-pak

De kracht van Enduro, nu maal twee! Enduro bevat revolutionaire technologie die de prestaties van uw HERO11, HERO10 of HERO9 Black bij koude temperaturen voor sneeuwsporten en andere winterse activiteiten drastisch verbetert, terwijl de opnametijd bij gematigde temperaturen tot 40% wordt verlengd.1

GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way 2.0, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.