GoPro HERO7 Black Protective Lens Replacement

Met de GoPro Protective Lens Replacement bescherm je de lens van je GoPro HERO7 Black. Je plaatst dit filter gemakkelijk over de lens heen. Het filter beschermt tegen vuil en krassen en levert heldere en onvervormde onderwaterbeelden op.

Tijdens het mountainbiken ben je lekker vanuit een laag standpunt aan het filmen en na afloop vind je een kras op de lens door opspattende steentjes. Dat wordt een nieuwe GoPro, of toch niet?

Ondanks dat de GoPro HERO7 Black een complete unit lijkt is de voorste lens toch makkelijk te vervangen. GoPro bied hiervoor extra lensjes aan die je er zo op kan draaien en je weer vrolijk verder kunt filmen. Dit geld ook voor de Super Suit, hier zijn ook extra lensjes voor verkrijgbaar die je makkelijk zelf kunt vervangen.

Sommigen zweren er bij om zonder dat lensje te filmen aangezien de kwaliteit dan hoger is omdat er niet een extra stuk glas voor zit. In gecontroleerde omgevingen zonder kans dat iets de lens raakt is dit inderdaad wel te doen. Maar anders zou ik er altijd voor zordgen dat er voor de "echte" lens nog bescherming zit.