Sparrow Lightweight Water Resistant Windbreaker
GOPRO, Inc.

Sparrow Lightweight Water Resistant Windbreaker

Sparrow is een lichtgewicht, weerbestendig windjack. Gooi deze opvouwbare schaal met capuchon in je tas voor bescherming, comfort en stijl, wat de dag ook brengt. Een geventileerde, anorakachtige snit en diepe mesh-zakken komen samen voor het ultieme in slimme laagjes. Gemaakt met een 82 gram waterbestendige stof voor bescherming en een zacht gevoel.

Belangrijkste kenmerken van het Sparrow Lightweight Water Resistant Windbreaker

  • Lichtgewicht, 82 gram ontwerp met waterafstotende stof en drukvastheid van 600 mm
  • Geventileerde, anorakachtige snit en halflange ritssluiting met rubberen treklipjes
  • Met mesh gevoerde capuchon met drie panelen, gestructureerde rand en matte oogjes
  • Diepe zakken met mesh voering, sluiting aan de tailleband, elastische manchetten en locker-lus middenachter
  • Verkrijgbaar in S, M, L, XL en 2XL

Image GalleryAuteur

Michael Rosa
Michael Rosa
http://xiphias.photography

Mijn expertise ontspringt uit meer dan twee decennia ervaring in de wereld van fotografie, waarin ik mijn vaardigheden heb verfijnd met diverse DSLR-camera's. Mijn fotografische reis begon met een Canon EOS 300D en evolueerde naar het gebruik van de geavanceerde Canon EOS 1D-serie. Mijn initiatie in de fotografie was gericht op luchtvaartfotografie en geleidelijk aan ben ik ook in de wereld van sport- en concertfotografie gestapt, waarin ik tot op heden actief ben.

Gedurende vijf jaar heb ik mijn expertise mogen aanscherpen als fotografie specialist bij een vooraanstaande elektronicaketen. In deze rol raakte ik vertrouwd met de bijzondere mogelijkheden van GoPro-camera's. Mijn toewijding om klanten uitvoerig te kunnen adviseren leidde tot het vergaren van uitgebreide kennis over deze camera's. Na mijn eigen aanschaf van een GoPro kon ik bovendien uit eerste hand mijn eigen ervaringen delen.
In die periode werd ik door de Nederlandse GoPro-importeur erkend als de toonaangevende GoPro-verkoper in Nederland.

Na mijn vertrek bij de elektronicaketen en mijn terugkeer naar de IT-sector, bleef het verlangen om kennis te delen en anderen van waardevol advies te voorzien aan me knagen. Dit vormde de inspiratie achter het ontstaan van deze blog. Ik wil anderen bijstaan met mijn expertise en ervaring, zodat zij dezelfde passie kunnen ervaren die ik voor fotografie en technologie voel.

Ik hoop oprecht dat deze blogpost je nieuwe inzichten heeft geboden en je verder op weg heeft geholpen.