Global Graphic Tee (Blauw)
© GOPRO, Inc.

Global Graphic Tee (Blauw)

Vertegenwoordig je planeet met het comfortabele, zachte Global ringgesponnen T-shirt van katoen en polyester. Een nonchalante pasvorm en moderne geometrische kunst maken de look compleet, en de hoogwaardige zeefdruktechniek zorgt voor duurzaamheid in de loop van de tijd. Verkrijgbaar in grijs of blauw.

Een gemakkelijk zittend t-shirt met wereldwijde aantrekkingskracht.

Belangrijkste kenmerken van het Global Graphic Tee

  • Comfortabel mengsel van 60% gekamd ringgesponnen katoen / 40% polyester
  • Stijl met ronde hals, babyribgebreide naden en een moderne snit
  • Mag in de wasmachine
  • Gezeefdrukt ontwerp op de voorkant
  • Verkrijgbaar in S, M, L, XL en 2XL

Image GalleryAuteur

Michael Rosa
Michael Rosa
http://xiphias.photography

Mijn expertise ontspringt uit meer dan twee decennia ervaring in de wereld van fotografie, waarin ik mijn vaardigheden heb verfijnd met diverse DSLR-camera's. Mijn fotografische reis begon met een Canon EOS 300D en evolueerde naar het gebruik van de geavanceerde Canon EOS 1D-serie. Mijn initiatie in de fotografie was gericht op luchtvaartfotografie en geleidelijk aan ben ik ook in de wereld van sport- en concertfotografie gestapt, waarin ik tot op heden actief ben.

Gedurende vijf jaar heb ik mijn expertise mogen aanscherpen als fotografie specialist bij een vooraanstaande elektronicaketen. In deze rol raakte ik vertrouwd met de bijzondere mogelijkheden van GoPro-camera's. Mijn toewijding om klanten uitvoerig te kunnen adviseren leidde tot het vergaren van uitgebreide kennis over deze camera's. Na mijn eigen aanschaf van een GoPro kon ik bovendien uit eerste hand mijn eigen ervaringen delen.
In die periode werd ik door de Nederlandse GoPro-importeur erkend als de toonaangevende GoPro-verkoper in Nederland.

Na mijn vertrek bij de elektronicaketen en mijn terugkeer naar de IT-sector, bleef het verlangen om kennis te delen en anderen van waardevol advies te voorzien aan me knagen. Dit vormde de inspiratie achter het ontstaan van deze blog. Ik wil anderen bijstaan met mijn expertise en ervaring, zodat zij dezelfde passie kunnen ervaren die ik voor fotografie en technologie voel.

Ik hoop oprecht dat deze blogpost je nieuwe inzichten heeft geboden en je verder op weg heeft geholpen.