Loading…
  • 0
  • 1

Gebruik je GoPro als webcam

arrow_forward

De beste GoPro HERO8 geheugenkaarten

arrow_forward

GoPro vergelijken, alle modellen op een rijtje

arrow_forward
HERO9 Black vs HERO8 Black

HERO9 Black vs HERO8 Black

Nu de HERO9 Black is aangekondigd alvast een snelle vergelijking op basis van specificaties.

access_time 01:44PM 16 september 2020

GoPro HERO9 Black foto's en specs gelekt

GoPro HERO9 Black foto's en specs gelekt

Nog even en de nieuwe GoPro wordt aangekondigd. In investor webcast afgelopen week werd al gehint naar verbeterde HyperSmooth die het einde van de gimbal zou betekenen. Vandaag lekte er foto's naar buiten van de nieuwe...

access_time 11:18PM 30 augustus 2020

GoPro updates

GoPro updates

Op de camera staat meestal nog software versie 1.0. Als er bugs of verbeteringen zijn dan wordt er een nieuwe versie vrijgegeven, die verbeteringen met zich mee brengt. Het is belangrijk om zo snel mogelijk de...

access_time 10:00PM 27 augustus 2020

HERO8 Black update v02.00

HERO8 Black update v02.00

Deze HERO8 Black update zorgt voor compatibiliteit met de Media Mod en laat je in TimeWarp modus schakelen tussen TimeWarp en real-time middels de modusknop.

access_time 10:00AM 27 augustus 2020

GoPro Bescherming

GoPro Bescherming

Een GoPro camera is al redelijk robust en waterdicht. Toch wil je soms wat extra bescherming tegen water, vallen of steenslag. Extra externe bescherming kan in iedergeval nooit kwaad. Hier een overzicht van de mogelijkheden.

access_time 09:26AM 07 augustus 2020

Gebruik je GoPro als webcam

Gebruik je GoPro als webcam

Tegenwoordig heeft iedereen andere behoeften aan videoconferenties. Nu de GoPro HERO8 Black werkt als een high-definition webcam, kunnen gebruikers eenvoudig groothoekperspectieven delen die hun vak beter demonstreren - van homeschooling en kunstleraren tot chefs en aspirant-chefs...

access_time 09:54AM 23 juli 2020

GoPro Labs

GoPro Labs

GoPro "superusers" kunnen vanaf vandaag sleutelen aan nieuwe, experimentele functies via de officiële GoPro Labs. De sandbox geeft gebruikers toegang tot trucs die GoPro achter de schermen test.

access_time 10:11AM 29 mei 2020

Verwachtingen GoPro HERO9 Black

Verwachtingen GoPro HERO9 Black

Als de geschiedenis zich herhaalt, dan kunnen we in september 2020 de nieuwe GoPro HERO9 Black. De GoPro HERO7 lijn werd in september 2018 aangekondigd en de huidige GoPro HERO8 Black en GoPro MAX op 1...

access_time 12:09PM 18 mei 2020

GoPro Tips

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.