RAM Tough-Strap met dubbele klemarm en GoPro mount

De RAM® Tough-Strap stuurstang ball base met dubbele sok arm en GoPro mount klem je eenvoudig op je stuur of andere ronde stang van 22-35mm.

De RAM® Tough-Strap™ is een robuuste montageoplossing met het laagste profiel voor elk fiets- of motorstuur. Met twee verschillende maten riemen, installeer je de RAM® Tough-Strap ™ eenvoudig op elke mountainbike, racefiets of e-bike met een simpele draai aan een knop. Deze RAM® Tough-Strap™ stuurmontageset bevat een korte RAM® B-maat socket-arm en een GoPro-adapter voor actiecamera's.

De RAM® Tough-Strap™ is een robuuste montageoplossing met het laagste profiel voor elk fietsstuur. Met twee verschillende maten riemen, installeer je de RAM® Tough-Strap ™ eenvoudig op elke mountainbike, racefiets of e-bike met een simpele draai aan een knop.

Deze RAM® Tough-Strap™ stuurhouder bevat een B-formaat balbasis, zodat u elke RAM® B-formaat socket-arm en de gewenste apparaathouder kunt bevestigen om uw oplossing compleet te maken.

De lange riem wordt gebruikt voor stang diameters van 32 tot 35 mm, terwijl de korte riem wordt gebruikt voor diameters van 22-25 mm. Gebruik de extra rubberen strip om de diameter te verkleinen tot 25-28 mm voor een meer persoonlijke pasvorm.

Complete set bestaat uit:

 

Belangrijkste kenmerken van de RAM® Twist-Strap stuurstan ball basis met dubbele klemarm en GoPro mount.

  • Gewicht capaciteit: 907 gram
  • Modulair ontwerp, talloze combinaties
  • Compatibel met alle 5000 RAM Mounts armen en mounts
  • Indrukwekkende houdkracht
  • Levenslange garantie

Koop de RAM® Tough-Strap stuurstang ball basis met dubbele klemarm en GoPro mount bij Emounting.nl voor € 49,95.