GoPro HERO12 Black Creator Edition

De HERO12 Black Creator Edition is een revolutionair alles-in-één systeem voor contentcreatie, met professionele 5.3K video, HDR-functie en Emmy®-winnende stabilisatie. Maak moeiteloos meesterwerken.

De HERO12 Black Creator Edition bevat

GoPro Subscriber

Wil je extra voordeel, wordt dan eerst GoPro Subscriber voor maar €24,99 het eerste jaar en geeft een hoop extra's. Naast de korting op de aanschaf van de bundel krijg je ook tot 50% korting op accessoires die je via gopro.com besteld. Daarnaast krijg je onbeperkte cloud opslag voor je beeldmateriaal en is je GoPro verzekerd tegen schade en verlies.

 • Onbeperkt gebruik van de Quik app
  Gebruik alle mogelijkheden van de GoPro Quik app om onvergetelijke video's te maken.
 • Onbeperkte cloudopslag.
  100% van je GoPro-opnames, 100% kwaliteit.
 • 30-50% korting op mounts & accessoires.
  Het beste voor minder. Geldt alleen voor aankopen die zijn gedaan op gopro.com.2
 • Je GoPro kapot? GoPro zal hem vervangen.
  Geen vragen gesteld. Wissel maximaal twee camera's per jaar uit voor hetzelfde model (HERO8 of nieuwer).

De nieuwe HERO12 Black Creator-editie is nu beschikbaar

De HERO12 Black Creator Edition is een alles-in-één krachtpatser voor het vastleggen van content die vloggen, filmmaken en live streamen eenvoudiger maakt dan ooit tevoren. Dit complete systeem biedt professionele 5.3K video, HDR (High Dynamic Range) foto's en video's, Emmy®-winnende HyperSmooth 6.0 videostabilisatie, nieuwe Bluetooth audi-ondersteuning, krachtige LED-verlichting en meer dan 5 uur opname op 4K30 per lading.1

Hollywood in je Hand

De HERO12 Black Creator Edition is een krachtpatser voor het vastleggen van content die klaar is voor vloggen, filmmaken, live streamen en meer - het heeft alles wat je nodig hebt om je meesterwerk direct uit de doos te creëren.

All-In-One Creatief Gereedschap

De baanbrekende HERO12 Black met ongelooflijke beeldkwaliteit. Een super veelzijdige handgreep met een hele dag lading en eenhandige bediening. Tal van montage-opties. Licht. Geluid. En onbeperkte cloudback-up.2

Pro-Level 5.3K Video

Krijg de beste beeldkwaliteit met ultrascherpe 5.3K60, 4K120 en 2.7K240 resoluties. Plus je kunt 24.7MP foto's uit video halen.

Alles Vastleggen, Overal

Creator Edition kan elk type content vastleggen en is gebouwd om de meest uitdagende omgevingen te weerstaan. Hij is compact, gemakkelijk te gebruiken en ontworpen om overal naartoe te gaan.

Gloednieuwe HDR Video

HDR (High Dynamic Range) Video levert meer detail en kleur in hoogtepunten en is nu beschikbaar in 5.3K en 4K60.

Eén opname. Overal delen.

Schiet in nieuwe Verticale Capture en deel direct op sociale media - het is niet nodig om de camera te draaien of speciale mounts te gebruiken. Leg je avonturen vast in Breedbeeld voor weergave op tv's en andere breedbeeldformaten. Of, leg vast in Full Frame en beslis later in de Quik app, waar je kunt bijsnijden, inzoomen, zelfs digitale lenzen kunt veranderen tijdens het bewerken.

10-Bit Kleur

10-bits kleur maakt verbeterde kleurdiepte, zachtere gradaties en meer realisme mogelijk. En professionele makers kunnen GP-Log encoding met LUT gebruiken om het dynamisch bereik maximaal uit te breiden voordat kleurcorrectie wordt toegepast.

Emmy®-Winnende Videostabilisatie

HyperSmooth 6.0 blijft de lat hoger leggen voor in-camera videostabilisatie, waardoor je ongelooflijk soepele beelden krijgt, ongeacht hoe ruw het wordt. En het wint ook prijzen - een Emmy® Award voor In-Camera Sensor en Software Stabilization.

AutoBoost

Met HyperSmooth 6.0 zorgt HERO12 Black er automatisch voor dat je de breedst mogelijke opnamen krijgt tijdens het gebruik van videostabilisatie, afhankelijk van je snelheid en beweging in de scène.

Ingebouwde Horizonvergrendeling

Horizon Lock maakt een integraal deel uit van HyperSmooth 6.0, dus het is makkelijker dan ooit om de horizon stabiel en consistent te houden wanneer je camera een volledige 360° draait.3

Meer dan 5 uur Totale Bedrijfstijd

De koud weer Enduro Oplaadbare Batterij is inbegrepen en samen met de handgreep heb je 35% langere opnametijd op 4K30.1

Een Krachtige Grip Vol Met Functies

Eénhandige Bediening

Geïntegreerde cameraknoppen voor eenvoudige bediening met één hand.

Ingebouwde Statief

Klap de statiefpoten uit voor time-lapse, een groepsfoto of elke andere stabiele opname.

Draadloze Afstandsbediening

Koppel de grip los en bedien je camera op maximaal 30 meter afstand.4

Productiewaarde van het Volgende Niveau

Richtingsgeluid

Prioriteer audio voor de camera of erachter, plus windreductie zodat dialoog en commentaar kristalhelder doorkomen. Bovendien kun je opnemen vanuit de richtmicrofoon en de cameramicrofoon tegelijkertijd voor betere audiokwaliteit.

Nieuwe Bluetooth Audi-ondersteuning

Nu kun je je Apple AirPods, Bluetooth-oordopjes of andere draadloze microfoons gebruiken tijdens interviews of vertelling. Je kunt ook op afstand spraakopdrachten geven en meldingen van je camera horen.

Compacte, Krachtige Verlichting

Van zonsopgang tot zonsondergang, binnen of buiten, de afneembare LED-lamp biedt soepele, gelijkmatige verlichting in verschillende omstandigheden. De meegeleverde diffuser biedt nog meer controle.

Nieuwe TimeCode Sync

Synchroniseer draadloos meerdere HERO12 Blacks via timecode in de Quik app. Perfect voor wanneer je een activiteit vanuit meerdere hoeken wilt vastleggen en vervolgens nauwkeurige, match-frame bewerkingen wilt maken in de post-productie. Gebruik overeenkomstige timecode clips in Adobe Premiere Pro en andere toepassingen die multi-camera bewerken ondersteunen voor je volgende project.

Klaar voor Meer Uitbreiding

Creator Edition heeft 2 cold-shoe mounts en een micro HDMI-poort, zodat je nog verder kunt gaan met de apparatuur die je al hebt. Heb je je eigen microfoon? Er is ook een 3.5mm microfoonpoort.

Eenvoudige Overdrachten + Directe Ruwe Cuts

Snelle Draadloze Overdrachten

Het bekijken van beelden is een fluitje van een cent. Alles overzetten van de SD-kaart naar de Quik app en direct op je telefoon bekijken.

Automatische Ruwe Snedes

De Quik app kan in enkele seconden een ruwe snede samenstellen.2 Perfect voor instructievideo's en eenvoudigere video's.

Onbeperkte Cloudback-up

Krijg onbeperkte cloudback-up van je GoPro + geïmporteerde beelden op 100% kwaliteit. Automatische Upload bespaart ook veel tijd. Back-up vanuit de app, de camera of via het web.2GoPro HERO12 Black

HERO12 Black heeft een beestachtige 27,13 MP-sensor voor 5,3K-video en 27 MP-foto's. Voeg een nieuw frontdisplay toe, een touchscreen achteraan met touchzoom, 30% langere batterijduur en HyperSmooth 6.0 en je krijgt meer van alles waar je van houdt.

Alle Mods van de HERO11, HERO10 & HERO9 Black werken ook vlekkeloos met de nieuwe HERO12 Black, ook met de originele Max Lens Mod.

GoPro HERO12 Black Creator Edition

Meegeleverde accessoires

 • HERO12 Black Camera
 • Oplaadbare Enduro accu
 • Bevestigingsgesp
 • Duimscroef
 • Gebogen plakbevestiging
 • USB-C-kabel

1 Vergeleken met HERO11 Black Creator Edition. Opnametijd gebaseerd op het opnemen van 4K-beelden (gemiddeld 5.4 uur totaal) met 30 frames per seconde met Media Mod geïnstalleerd en aangesloten, Bluetooth® aan en gebruikmakend van de gecombineerde kracht van een volledig opgeladen HERO12 Black Enduro-batterij en Volta-batterijgreep bij 25°C (77°F). Opnametijden kunnen variëren afhankelijk van de camerainstellingen en omgevingsomstandigheden.
2 Binnen je thuis-Wi-Fi-netwerk. GoPro-abonnement vereist. GoPro-abonnement beschikbaar in geselecteerde gebieden. Altijd opzegbaar. Bezoek gopro.com voor informatie en beschikbaarheid.
3 Horizon Lock is niet beschikbaar bij het opnemen van 5.3K60, 4K120, 2.7K240 en 1080p240 video. Horizon Leveling zal worden gebruikt voor deze high-performance instellingen.
4 Bereik kan worden beïnvloed bij opnames met hogere resoluties en framesnelheden en andere high-performance instellingen.

WAARSCHUWING: HERO12 Black Creator Edition (HERO12 Black camera bij gebruik met Volta, Media Mod en Light Mod) is niet bestand tegen weer of water. Gebruik van het complete systeem in regen, sneeuw of onder water zal je camera beschadigen en de garantie ongeldig maken.