The Remote
© GOPRO, Inc.

The Remote

Waterdicht, draagbaar en monteerbaar, Thee Remote is gemaakt voor elk avontuur. Hij maakt gebruik van Bluetooth® Low Energy voor een maximale levensduur van de batterij en eenvoudige koppeling met je camera. Op het grote scherm met hoge resolutie kan je de status van je camera in een oogopslag controleren.

De handschoenvriendelijke, tactiele knoppen maken het opnemen, het wijzigen van voorinstellingen en het wisselen van camerafuncties in een handomdraai mogelijk. Inclusief een handige polsband waarmee je de afstandsbediening aan je uitrusting kunt bevestigen.

Met de Smart Remote kan je u maximaal vijftig camera's tegelijkertijd bedienen. Bovendien is deze voorzien van een accu met een veertig procent hogere capaciteit dan de Wi-Fi Remote. De Smart Remote is waterdicht tot een diepte van tien meter en is net zo bevestigen als de GoPro action cam's. De afstandsbediening is voorzien van een sleutelhanger en polsriem voor het dragen of bevestiging aan uw apparatuur.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Smart Remote

  • Bluetooth® Low Energy verbetert de levensduur van de batterij van zowel de afstandsbediening als de camera waarmee deze is verbonden, terwijl ook de koppeling met eerdere GoPro-afstandsbedieningen1 wordt verbeterd.
  • Groot scherm met hoge resolutie maakt het gemakkelijk om de status van de camera te controleren
  • Grote tactiele knoppen geven u eenvoudige controle over de camerafuncties
  • Robuust ontwerp is draagbaar, monteerbaar en waterdicht tot 10m2
  • Bereik tot 60m in optimale omstandigheden
  • Bedienen tot 5 camera's tegelijk
  • Inclusief een handige polsband waarmee u de afstandsbediening ook aan de handgrepen, stuurstangen en uitrusting kunt bevestigen.

In vergelijking met de vorige Smart Remotes is deze toch wel een beetje teleurstellend. Kon je met de vorige versies nog 50 camera's te gelijk op 180m bereik via Wi-Fi bedienen is deze gelimiteerd tot 5 camera's op 60m via Bluetooth®. Dit zal voor de meeste gebruikers geen probleem zijn maar als ik bij een honkbal wedstrijd een aantal camera's rond het veld heb geplaatst is het wel vervelend dat ik die niet meer kan bedienen vanaf de andere kant van het veld. Ok, een hele specifieke situatie maar toch.

Meegeleverde accessoires

  • Smart Remote
  • Polsband
  • USB oplaadkabel
1 Vergeleken met GoPro Smart Remote. 2 De Remote verliest functionaliteit wanneer hij in het water wordt ondergedompeld.

Image GalleryGoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om zo de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

MAGIX Video deluxe 2022. Your experiences. Your movies.