Telesin Aqua Filter 2-pack voor GoPro Super Suit

Telesin Aqua Filter 2-pack voor GoPro Super Suit

Mooie levendige onderwaterkleuren vast te leggen? Druk gewoon een filter op je Super Suit en laat de filters alle kleurcorrecties voor u doen, geen bewerking achteraf meer noodzakelijk.

Belangrijkste kenmerken van de Telesin filter pack voor GoPro HERO5 Super Suit

  • Speciaal ontworpen voor de HERO5 Super Suit waterdichte duik behuizing
  • Set met rood en magenta filter
  • Gepatenteerde kleur formules garanderen perfecte tropische video's
  • Inclusief custom case om uw filters te beschermen

Het rode filter is perfect voor duiken in tropische en blauwe wateren van 5 tot 25 meter terwijl het magenta filter in groen water van 5 tot 25 meter voor prachtige onderwaterkleuren zorgd. Bij elke filter set zit een gewatteerd bescherm zakje om de filters veilig in op te bergen en paraat te houden.

Maar je hoefd niet alleen een duiker te zijn om deze filters te gebruiken, ook in het lokale zwembad of bij de plas kunnen ze nuttig zijn. Ga je lekker naar een zwempark of gewoon het badje in de achtertuin dan zorgd het magenta filter ook voor meer rood in en dus een betere lichtbalans in de foto.

Meegeleverde accessoires

  • 1 rood filter
  • 1 magenta filter
  • 1 opberg zakje


GoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.