GoPro Supercharger

GoPro Supercharger

Het opladen van je apparatuur kan niet snel genoeg. De GoPro Supercharger is de snelste manier om je GoPro camera op te laden dankzij de USB-C fast-charge, dit verkort het opladen met 20-70%.

Deze lader heeft een vermogen van 27,5 Watt en is uitgerust met een USB-A en USB-C poort. Je kan met deze supercharger dus twee GoPro apparaten tegelijkertijd opladen. De USB-C poort ondersteunt snelladen en kan uw action cam 20 tot 70 procent sneller opladen dan een standaard USB-lader. De GoPro Supercharger is geoptimaliseerd voor het snel opladen van de GoPro Hero 5 Black en Hero 5 session, maar u kunt hem ook gebruiken voor het opladen van GoPro cameras, je telefoon en andere oplaadbare USB-apparaten. Tevens kan je de USB-lader gebruiken om je GoPro continue van stroom te voorzien, wat perfect is voor het maken van time-lapses.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Supercharger

  • 27.5 Watt lader voor het opladen van twee GoPro apparaten tegelijk
  • Laadt 20 tot 70 procent sneller op
  • Ideaal voor het maken van timelapse videos
  • Geschikt voor het opladen van de meeste USB 3.0-apparaten
  • Snelladen via USB-C poort met 5.1V 3A, 5.5V 3A of 12V 1.67A
  • Laden via de USB-A poort met 5V 1.5A

De GoPro Supercharger is geoptimaliseerd voor gebruik met de HERO5 serie van GoPro. Met de meegeleverde USB-C kabel laden de HERO5 Black, HERO5 Session tot 20% sneller op, de HERO5 Dual Charger tot 45% sneller en de Karma Grip tot 70% sneller.

Op je camera herken je het snelladen door het groene oplaad icoon ipv de gebruikelijke witte.

Meegeleverde accessoires

  • 1.5ft (0,45 m) 3A USB-C naar USB-C kabel
  • AC-stekkers voor EU, VS, UK en AU

Media

GoPro: Fast-Charging and Power © GOPRO.COM


Image Gallery


GoPro Tips

Zorg de dag van te voren je accu's vol zijn en je microSD kaarten leeg.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.