VEGAS Pro 14 Edit

VEGAS Pro 14 Edit

VEGAS Pro 14 Edit is de eerste stap in een nieuw tijdperk van de videoproductie. Formaten in hoge resolutie, uitgebreide hardware-ondersteuning en een groot aantal gereedschappen dat ons idee van de meest intuïtieve NLE-software op de markt nog verder vergroot.

Versneld tot aan het uiterste:

Videobewerking met VEGAS Pro 14 Edit

Screenshot: VEGAS Pro 14 Edit

Voor creatieve professionals

Digital Native, traditionele reporters of geambitioneerde post-productie: VEGAS Pro 14 Edit biedt voor elke toepassing de juiste tools. Met professionele Multicamera-Editing, Hover-Scrub voor snelle ruwe montage en indrukwekkende video-effecten publiceert u video's op het hoogste niveau.

Snelheid opnieuw gedefinieerd

VEGAS Pro 14 Edit versnelt het werken aan de videoproductie aanzienlijk. De combinatie uit intuïtieve Drag & Drop-bediening, 4K-workflows en uiterst intelligente tools voor snelle rough-cuts of hoogglansproducties biedt u volledig nieuwe mogelijkheden. Ervaar een nieuwe soort creatieve vrijheid.

Uitgebreide geluidsbewerking

Met diverse functies van een Digital Audio Workstation in VEGAS Pro 14 Edit bent u ook zonder professionele studio perfect voorbereid. Mixen soundeffecten, filmmuziek en de originele geluid met krachtige tools op willekeurig aantal sporen. Produceer direct in de software uw 5.1-surround-mix met Keyframes, Surround-Panning en geluidseffecten op de master-bus.

Digitale uitvoer

De uitvoeropties van VEGAS Pro 14 Edit zijn perfect afgestemd op de digitale wereld Exporteer uw video's en films in elk gewenst formaat en met resoluties voor tot 4K. Render AVC/MP4-bestanden en maak deze aansluitend geschikt voor streaming.

Belangrijkste punten

  • HD-filmmateriaal opwaarderen naar 4K
  • Montageweergave met hover-scrub-technologie
  • Video, geluid & beeldformaten in dezelfde tijdlijn combineren
  • HEVC- en ProRes-bestanden native bewerken
  • Geavanceerde audiobewerking
  • High DPI-ondersteuning
  • High Frame Rate (HFR) formaatondersteuning
  • Streaming-ondersteuning voor AVC/MP4-encoder

Media

© Magix Software GmbH.FastCut: Straight to the action

GoPro Tips

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.