GoPro Performance Chest Mount
Batboy Cam © XiPHiAS Photography

GoPro Performance Chest Mount

De Performance Chest Mount maakt het eenvoudig om indrukwekkende foto- en videobeelden vast te leggen vanaf, inderdaad, je borst.

Het is perfect voor skiën, mountainbiken, motorcross, sporten met peddels of iedere andere activiteit waarvan je spannendere beelden vanaf borsthoogte wilt maken. Je legt meer vast van je armen, knieën, stokken en ski's tijdens het skiën, en meer van je armen en stuur tijdens het fietsen of het rijden op je motorfiets.

Ten opzichten van de "oude" Chesty is de Performance Chest Mount een stuk comfortabeler om te dragen. Dit komt mede omdat de plaat voorop nu flexibel is en voorzien van zachte bekleding.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Performance Chest Mount

  • Biedt een zeer indrukwekkend perspectief
  • Geweldig bij het skiën, fietsen en meer

Je hoeft hem natuurlijk niet alleen met sporten te gebruiken want hij kan ook erg handig zijn voor het filmen van je baby of peuter zodat je de kleine met 2 handen kunt voeren en toch een mooi POV shot kunt maken.

Meegeleverde accessoires

  • GoPro Chesty
  • Verticale 'J-Hook' gesp
  • DuimSchroef

PRO tip: Doe iets van een compressionshirt of hemd aan zodat de chesty wat comfortabeler zit. Als je de chesty aan hebt doe dan een overhemd, honkbal jersey, of ander shirt met knopen aan de voorkant aan. Zo kan je de GoPro er tussendoor laten komen en valt het veel minder op dat je een GoPro draagt.


Image Gallery


GoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.