Manfrotto PIXI Xtreme Mini Statief met GoPro mount
Marc Olivier | unsplash

Manfrotto PIXI Xtreme Mini Statief met GoPro mount

Geef je GoPro rotsvaste ondersteuning onderweg. De Manfrotto PIXI Xtreme is de perfecte keuze voor sportliefhebbers, reisfotografen en videografen die op zoek zijn naar een lichtgewicht statief met kop. De PIXI komt nu met een nieuw ontwerp en een GoPro statiefadapter zodat je je GoPro en andere action cams kunt gebruiken, wat zorgt voor grote flexibiliteit en gebruiksgemak in elke situatie.

De Manfrotto PIXI Xtreme biedt u dubbele functionaliteit: het kan zowel als een stabiel statief en als een comfortabele ergonomische greep functioneren om geweldige video's vast te leggen, selfies te nemen en ongelooflijke beelden te maken die zich echt onderscheiden van de rest. Het balhoofd geeft je de flexibiliteit om onder elke hoek te fotograferen, en snel en intuïtief opnamen te balanceren op ongelijke oppervlakken.

Het statief met kop is gemaakt van roestvrij staal en Adapto - het sterke en stijve technopolymeer dat helpt het gewicht te minimaliseren. Deze stevige constructie garandeert een veilige basis en een comfortabele handgreep voor elke situatie.

Compatibiliteit

Hoewel de PIXI Xtreme slechts 200 gram weegt en in gesloten toestand slechts 21,5 cm lang is, kan hij tot 1 kg materiaal dragen. Hij is ook voorzien van een universele standaard 6,35mm schroefdraad voor een groot aantal camera's en digitale apparaten. Dat betekent dat de PIXI Xtreme niet alleen compatibel is met iPhones® (met KLYP+) en action cams zoals de GoPro, maar ook met instapmodel DSLR's. Dit ministatief met kop heeft het perfecte gewicht en formaat om u overal te vergezellen.

Belangrijkste kenmerken van de Manfrotto PIXI Xtreme

  • PIXI ministatief met speciale nieuwe graphics
  • GoPro-statiefadapter met 6,35 mm schroefdraadbevestiging inbegrepen
  • Comfortabele handgreep om geweldige video's vast te leggen
  • Vergrendelingsmechanisme met drukknop voor eenvoudig opzetten
  • Lichtgewicht, intuïtief in gebruik en gemakkelijk mee te nemen

Image GalleryGoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way 2.0, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.