DJI Air 2s

DJI Air 2s

DJI, de wereldleider in civiele drones en creatieve cameratechnologie, zet vandaag een nieuwe maatstaf voor hoogwaardige vliegprestaties en ongelooflijke beelden met de nieuwe DJI Air 2S.

DJI Air 2S combineert ​ongelooflijke beeldkwaliteit met ongeëvenaarde vliegprestaties

De toegevoegde obstakelsensoren verbeteren autonoom vliegen, terwijl de 1-inch sensor 20-megapixel foto's en 5,4K video biedt

Deze draagbare camera-drone is een alles-in-één oplossing die robuuste vliegprestaties, geavanceerde camera-upgrades en hoogwaardige, voorgeprogrammeerde tools voor het maken van inhoud biedt.

Belangrijkste kenmerken DJI AIR 2s

 • CMOS-sensor van 1 inch
 • 5,4K video
 • MasterShots
 • 12km 1080p Transmissie
 • Obstakeldetectie in 4 richtingen
 • Vliegtijd: 27 minuten

"Elke maker herinnert zich hoe het voelde om voor de eerste keer met een drone te vliegen, en ze zullen hetzelfde gevoel van verwondering en mogelijkheden voelen wanneer ze voor het eerst de ongeëvenaarde mix van verbazingwekkende vliegcapaciteit en aangrijpende beeldkwaliteit van DJI Air 2S ervaren", aldus Ferdinand Wolf, creatief directeur, DJI Europe. “DJI Air 2S is een verlanglijstje dat tot leven komt voor iedereen die meer van een drone verlangt, met upgrades die het systeem echt tot een zeer veelzijdige drone verheffen. Van makers van inhoud tot dronefanaten en reizigers, we zijn ervan overtuigd dat veel mensen enthousiast zullen zijn over deze drone."

De DJI Air 2S is de eerste drone van zijn formaat die 20-megapixel stilstaande beelden of video vastlegt in 5,4K met een nieuwe 1-inch sensor die voorheen alleen beschikbaar was op grotere, minder wendbare drones. DJI gaat door met het moeiteloos creëren van fantasierijke inhoud met de nieuwe MasterShots-functie. Deze geavanceerde functie maakt gebruik van automatische vliegpadplanning om de koers van de drone uit te zetten tijdens het opnemen van video. Na voltooiing van de vlucht voegt DJI Air 2S de beelden automatisch samen onder één thema om een ​​opvallende video te maken.

De maximale vliegtijd van 31 minuten van de DJI Air 2S en de vierweg directionele obstakelsensoren zorgen ervoor dat de piloot zich kan concentreren op de foto, terwijl de veiligheidssystemen van de drone waarschuwen wanneer obstakels dichtbij komen. APAS 4.0 is het meest geavanceerde stuurautomaatsysteem op elke DJI-drone en wanneer ingeschakeld, manoeuvreert het naadloos autonoom rond objecten. O3, DJI's derde iteratie van OcuSync, brengt de meest betrouwbare transmissietechnologie op de dronemarkt naar deze draagbare, opvouwbare drone, zodat gebruikers weten dat hun verbinding stabiel is. De verbeterde FocusTrack-modus bevat een reeks geprogrammeerde modi zoals Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 en Point of Interest 3.0 die gemakkelijk de focus, besturing en beweging van een professionele video-operator nabootsen.

Een alles-in-één tool voor al uw behoeften op het gebied van het vastleggen van inhoud

Breid uw creatieve visie uit en leg hoogwaardige beelden vast met een nieuwe sensor van één inch die foto's van 20 megapixels, 5,4 K-video met 30 fps of 4K met 60 fps en 150 Mbps kan opnemen. De sensor van één inch is groter dan de sensor op de originele Mavic Air 2 en biedt een grotere pixelgrootte van 2,4 μm, waardoor meer informatie en details worden vastgelegd voor betere foto's en video's. Kom dichter bij het onderwerp zonder de drone te verplaatsen met een nieuwe digitale zoomlens die 4x zoom ondersteunt bij 4K 30 fps, 6x bij 2,7 K 30 fps, 4x bij 2,7 K 60 fps, 6x bij 1080P 60 fps en 8x bij 1080P 30 fps. DJI's gerenommeerde drieassige mechanische cardanische ophanging maakt beeldmateriaal gladder voor professionele kwaliteit en er is 8 GB interne opslag toegevoegd. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om op te nemen in H264 of H265, afhankelijk van hun voorkeuren voor beelddetails en opslagcapaciteit, en kunnen ook kiezen uit drie videokleurprofielen: Normaal (8 bit), D-Log (10 bit) of HLG (10 bit) tot voldoen aan hun video-behoeften.

Naast standaard foto-opties zoals Timed Photo, AEB en Panorama's, neemt de SmartPhoto-modus van DJI Air 2S 20-megapixel foto's op met behulp van geavanceerde scène-analyse en deep learning om automatisch de beste van drie opties te kiezen die de meest visueel aantrekkelijke afbeelding voor je zullen creëren, inclusief HDR, Hyperlight en scèneherkenning. HDR-modi voegen verschillende afbeeldingen samen voor een levendige scène, terwijl Hyperlight is ontworpen voor scenario's met weinig licht en Scèneherkenning verschillende algemene instellingen kan identificeren en camera-aanpassingen kan toepassen om foto's te maken die eruit springen.

Voorgeprogrammeerde modi voor beeldmateriaal op professioneel niveau

De DJI Air 2S heeft de meest geprogrammeerde vliegmodi en beeldregistratiemodi van elke DJI-drone van zijn grootte. Deze creatieve opties zijn onder meer:

 • MasterShots
  Luchtopnamen op professioneel niveau zijn nog nooit zo eenvoudig geweest. Na het activeren van MasterShots zal de drone autonoom een ​​vliegroute plannen, kiezen uit drie verschillende beeldregistratiemodi, waaronder Nabijheid, Portret of Landschap, en beginnen met het opnemen van klassieke luchtopnamen. Piloten kunnen verschillende thema's kiezen en de DJI Fly-app genereert een unieke video die klaar is om met de wereld te worden gedeeld.
 • FocusTrack
  Focus op de scène en laat DJI Air 2S het harde werk voor je doen. Selecteer uw onderwerp door er een vierkant omheen te tekenen op uw mobiele apparaat en kies vervolgens uit Point of Interest 3.0, een autonome vliegroute rond het onderwerp; ActiveTrack 4.0, een tool die het onderwerp naadloos volgt en in het kader houdt; of Spotlight 2.0, waarbij de drone-beweging wordt bestuurd door de piloot terwijl deze het onderwerp in het frame vergrendelt.
 • QuickShots
  Een belangrijke DJI-functie, QuickShot-modi omvatten Rocket, Circle, Dronie, Helix, Boomerang en Asteroid. Hyperlapse: zie de wereld versneld vanuit de lucht en in beweging met de Hyperlapse-optie in resolutie tot 4K. Inhoud die is vastgelegd met een resolutie van 4K en lager, kan digitale stabilisatie toepassen voor een extra vloeiende laag.

Veilige en intuïtieve vluchtbediening in een ultradraagbare drone

DJI Air 2S gebruikt vier hoogwaardige antennes en de nieuwste versie van DJI's eigen OcuSync-transmissietechnologie, O3, om een ​​stabiele feed te leveren op een maximale afstand van 12 km [1], zelfs in gebieden met een groot aantal signalen. Maximaal 31 minuten in de lucht geeft piloten meer tijd om visueel aantrekkelijke beelden vast te leggen, terwijl vierwegsensoren het risico op botsingen helpen verminderen. De onlangs geüpgradede obstakelsensoren vooraan, achteraan, onderaan en bovenaan bevatten binoculaire zoomtechnologie om inkomende objecten van verder weg te herkennen met hogere snelheden.

DJI Air 2S maakt gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde versie van Advanced Pilot Assistance System (APAS) 4.0, waarmee de drone autonoom en naadloos rond, onder en over obstakels kan manoeuvreren. Terwijl je met normale snelheden vliegt, biedt de nieuw verbeterde APAS 4.0 een breder gezichtsveld om obstakels te detecteren in vergelijking met eerdere versies. Als piloten met hogere snelheden vliegen, speelt de hoek van de drone meer naar voren en speelt de nieuw toegevoegde opwaartse obstakelsensor een cruciale rol bij het helpen van obstakeldetectie. Net als bij de nieuwste dronemodellen van DJI, waarschuwt het AirSense-systeem van de DJI Air 2S dronepiloten voor nabijgelegen vliegtuigen en helikopters die ADS-B-signalen uitzenden, zodat de drone snel naar een veiligere locatie kan worden verplaatst. Andere standaard DJI-veiligheidsfuncties van DJI Air 2S zijn onder meer een verbeterde Return-To-Home (RTH) -functie, die een drone terug kan brengen naar het startpunt als hij het contact met de controller verliest of een kritiek laag batterijniveau bereikt, en de GEO 2.0 geofencing-systeem om piloten te adviseren over gevoelige locaties en hen te helpen automatisch weg te blijven van risicovolle gebieden zoals luchthavens. DJI Air 2S maakt gebruik van de nieuwste versie van de DJI Fly-app, die een schat aan educatieve informatie en tutorials bevat om nieuwe piloten snel de lucht in te krijgen.

Wat zit er in de doos

 • 1 × DJI AIR 2s drone
 • 1 × DJI RC-N1 afstandsbediening
 • 1 × Intelligent Flight Battery
 • 1 × Batterij lader
 • 1 × A/C stroom kabel
 • 3 × Geluidsarme propellers (paar)
 • 1 × Gimbal bescherming
 • 1 × USB-C kabel
 • 1 × AB kabel (USB-C Connector)
 • 1 × AB kabel (Lightning Connector)
 • 1 × AB kabel (Standard Micro-USB Connector)
 • 1 × Reserve DJI RC-N1 Control Sticks (paar)

[1] Het DJI Air 2S-transmissiesysteem heeft een maximaal bereik van 12 km wanneer het onbelemmerd, storingsvrij en FCC-compatibel is. Maximale vluchtbereikspecificatie is een maatstaf voor de sterkte en veerkracht van de radioverbinding. Vlieg altijd met uw drone binnen de visuele gezichtslijn, tenzij anders is toegestaan, en controleer de lokale wet- en regelgeving in de regio waarin u werkt

Image Gallery

Media

DJI - Introducing DJI Air 2S © DJI | YouTubeGoPro Tips

Vergeet je Anti-Fog Inserts niet, deze zorgen er voor dat je lens niet beslaat in koude en vochtige omgevingen.